Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi kurumlarda tatil daha çok olur?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
hangi kurumda tatil çok olur arkadaşlar birde ben servisi ve asansörü olsun istiyorum sizce bu ayrıcalıkları olan kurumlar hangileridir ben yürüyemiyorum ortopedik engelliyim

Tum kurumlar ayni tarihlerde tatil yaparlar, kurumlar kendilerine gore tatil vs yapamazlar.

helvacizade peki tsk ben servisi ve asansörü olsun istiyorum sizce bu ayrıcalıkları olan kurumlar hangileridir ben yürüyemiyorum ortopedik engelliyim bu sorumuda cvp veririmisiniz

sanki devletin tüm kurumları bizde çalış diye yalvarıyorda sen yer beğeniyorsun kardeşim her kurumun binası o kuruma özel yapılmıyorki git şurda çalış diyelim tsk demişsin tsknın binalarının %99u zaten tek katlı olur servis olayında tskya fazla güvenme alt rütbedeki askeri personel dahi genelde servis sorunu yaşar

sen işe girme bence bol bol tatilin olur:)girdide tatili düşünüyo
ALLAH ım neler yaratıyosun YARABBİM ALLAH ım

arkadaşlar
arkadaşımız sadece bilgi almak için konu açmış, sizlerden laf işitmek için değil.bilginiz varsa birşeyler yazın ,eğer yoksa susun.arkadaşımız haklı.neden yadırgıyorsunuz.özürünü belirtmiş hangi kurumları tercih edeyim diye sormuş.
sebboy
tatil olarak değerlendirirsen yanılırsın.tatil günleri bellidir zaten.öğretmenlik dışındaki mesleklerde tatil aynıdır.sen diğer kriterlere göre tercih belirle.
hayırlısı olsun

tsk kazazede anlayışın için ben konuyu tatil diye açınca arkadaşlar hemen önyargıyı yaklaştılar bir yakınım dedıkı ençok tatıl mebte var dedı bende bılgı almak için yazdım ben sağlık bakanlığı meb ve tarım bakanlıgı bunlardan bırı olsun istiyorum ama ortopedık engellı oldugum için bana asansör ve servis şart başka türlü işe gidemem yoksa:(( bu arada tsk deemek teşekkürler demek demir

Tüm kurumlar tatil olayı eşit...

Hangi kurum demek mantıksız şu açıdan kurumlar bölgesel farklılıklar gösterebilr hepsinin mimari yapısı ve aynı kurumun bile binaları ilden ile farklı sen en iisi sağlık bakanlığını seç derim :)

bazı kurumlarda cumartesi hatta pazar günleri bile çalışma olabiliyor bildiğim kadarıyla...mesela Adalet Bakanlığının bir adliye çalışanı olsan illaki bu tarz nöbetlerin olur...atıyorum bir Turizm Bakanlığının personeli olsan departmanın gereği cumartesi pazar çalışabilirsin...veya cumartesi mesai adı altında yine çalıştırır devlet...mesela diyorum...detaylı bişey diyemem...

sağlık bakanlığındada 1 gün nöbet tut 4 gün mü 3 gün mü evdesin galiba böyle bişey demek istediniz?

şöyle söyleyim. engellilere nöbet veya fazla çalışma süresi kanunen çalıştırılamazlar diye duymuştum ama amirin çok ihtiyacı olduğu 1 saat kal felan diyen oluyor. mesai saatlerinin değişimine gene bi yazıda gözüme ilişmişti. ilgili amir dilerse 8 de değilde 9 da gelebilir gibi ayarlamalar yapılablir ama bu kişisel bi yorumdur gerçeği yansıtmayabilir

kardeşim tüm kurumlarda tatil günleri aynı. fazla olan bi kurum yok. ayrıca kurumların engelliler için mimarı şatları değişebiliyor. mesala bizim kurumda ortopedi engelliler için düzenlenmiş bir merdiven yada parkur yok

bizim kurumda ortopedi engelliler için düzenlenmiş bir merdiven yada parkur yok demışşin bir ondan birden servisim olmas diye korkuyorum sphinx önerini dikkatini alıcam bu arada tskler

TSK dışındaki her kurumu tercih edebilirsiniz saçma sapan askeri disiplinden başka bir getirisi olmayıp 30 Ağustoslarda gereksiz görevlendirmeler yapılıyor. İşe gelince asker, sosyal olaylarda sivilsin haddini bil muamelesi var.

güzel kardeşim hangi kurum olursa olsun önemli değil önemli olan baştaki amir o iyiyse senin için nöbette ulaşımda sorun olmaz birde teşekkürler kelimesinde "S" harfi nerde var hoş kelimenin kısaltmasıda olmaz

Üst Alt