Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi marka aracı almalıyım?

Melih Digün

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Özel elden tertibatlı araç almak istiyorum ama marka konusunda kafam çok karışık bana marka önerip yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

Benim de almak istediklerimi sayıyım o zaman sana .Aşağıda yazılan rakamlar yurt dışı araba ilan sitesinden kendim için bulduğum fiyatlardır. Fiyata ayrıca aracı yurt dışından getirecek kişinin komisyonunu da eklemelisin .Yurt içinden alıyorsan o başka tabi.
vw touran 1,6 dizel otomatik 123,000 km 10,500Euro
skoda ovtavia kombi 1,6 dizel otomatik 150,000 km 10450 euro
vw golf variant dizel otomatik 125,000 km 12,400 euro
Renault megane grandtour 1,5 dizel otomatik 63,000 km de 11,600 euro

Saydığım araclar farkettiysen genelde vw grubu araçlar.2.el için düşünmezsen bile parçası ve servisi çok olur. Tabi diğer görüşten arkadaşlarda çıkacak. Saygı duyarım.

Ben sıfır almak istiyorum ve türkiyeden alacagım yurtdışından araç getirebiliyormuyuz.

Yurt dişi çok mesakkatlidir, dolandirici çok olur yurt içinden görerek al.

Ben dokuz ay önce yurtiçinden Opel Corsa aldım sıfır çok memnunum. Tavsiye ederim.

botanical

Merhaba , Corsayı kaça aldığınızı ve özelliklerinden bahsedebilirmisiniz .Teşekkürler.

marka olarak opel ve toyoto yu tavsiye derim,yıllarca opel kullanmış biri olarak opeldeki kaliteyi ve saglamlıgı ben başka araçta görmedim,hem satarkende müşterisini kolaylıkla bulabilirsiniz.hangi modelini bulursanız alın,yeterki bakımlı ve güzel kullanılmış olsun.

oneday

Merhaba,

Arabaların teknik özelliklerinden fazla anlamam ama, benim arabam 2014 model, otomatik vites, 1,4 motor, tam otomatik diyolar ama arka camları manuel açılıp kapanıyor. Rengi beyaz. Geçen yıl Eylülde almıştım. Normal fiatı 45.500 TL. idi. ÖTV den muaf bana 31.500 e geldi. araba almaya karar verirseniz arabanın parasından ayrı yanınızda 3-5 bin lira para bulundurun masraf çıkıyor kaskosuydu sigortasıydı eğer olacaksa özel tertibatıydı derken.

Skoda Octavia dizel tavsiyem. Seneyeyyazın bende alacağım inşallah

melih kardeş acelen yoksa bekle derim ben bekliyorum bir atmaca gibi bu aylarda araba alınmaz acele etme 12 ayı bekle ve bayideki arabaya bazarlık ed mesela reno megan toyoto veya vosvogen başkasına bakma kardeş satarkende cabuk satarsın sabret ve bekle 12 ayı kardeş

Ben skoda yeti tdı aldım müthiş güzel araba bakmanı tavsiye ederim

2 Ay önce citroen cactus aldım full 49500 bundan önce fiorino vardı citroenin yakıtı muhteşem ortalama 3.3 litre yaktı geçen 400 km yol gittim

parsam;
okadar az yakması cok zor fuul depo ile kac km yol yapıyor

full depo 1000 km yaptı fakat şehir içi kullanım dahildi 3.3 litreye hız sabitleyici açık şehir dışında yaptım

Merhaba sevgili botanical, benim ablam %90 zihinsel engelli ,raporu var.sıfır araç almak istiyoruz.
Bu konu ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi aktarır mısınız?
Teşekkürler.

bence ford fiesta 1.6 powershift de düşünebilirsin.

Üst Alt