Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi marka/model aracı önerirsiniz? Ne kadar peşinat ve kredi gerekir?

salih2934

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
ötv tavsiye edebiliceğiniz bir araç varmı ve ben araç aldığımda ne kadar bir peşinat gereklidir kredili alabiliyormuyum acaba

aracın yüzde 30unu peşin verirsin gerisine kredi verirler

60binliralık aracı otv indirimiyle kaça alıyorum acaba ?

engelli araçlarına kredide sıkıntı olur genelde vermezler bankacınıza sorun

Megan 4 sedan 1.5 edc şanzuman dizel icon paket 65000tlye alırsınız.

60000 TL lik aracı ötv den muaf yaklaşık45000 TL ye alırsınız. önerim Audi A3 henüz gelen ötv artışını ilave etmiyorlar yaklaşık 65 - 70 bin arası alırsın ocak 2017 den sonra 100 binin üzerine çıkacak tabiki bütcene bak fazla da açılma

DOSTUM;
Allah kazadan korusun.
Eğer aracı kasko yaptırırsan kazada araç pert olursa kasko aracın değerinden ötv yi düştükten sonra kalan parayı veriyor.

60binlik aracı 45bine alıyosam ötv %45değilmi tam bilmiyorum ama 15binden kurtulmak için 5yıl kullanmak akıl karı değil o zaman :S kredi çıkması sorun kaskosu sorun sigortası sorun hep pert oluncada ayrı sorun :S

ve benim raporum işkur sevkli herşeyimi bu raporla yaptım ötv için ayrı bir rapor çıkarmama gerek varmı engelli oranım kalp %100

Üst Alt