Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi marka yı önerirsiniz: vw golf4 sw, opel astra sw, citroen c4, audi a3?

seyithan

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
arkadaslar yurt dısından arac ithali icin izin belgemi almanyadaki abime yolladım ve hangi marka olacagına karar veremiyorum.3 marka arasında kalıyorum. vw golf4 sw, opel astra sw, citroen c4, audi a3
sizce hangisi
cevaplarınızı bekliyorum.

arkadaşım iki tane araba tavsiye ediyorum sana. birinci audi a3 ama yaşadığın şehirde audi servisi varsa al. ikinciside golf4 opel ve citroeni geç. ama arabayı 5 ya da 10 yıl sonra satmayı düşündüğünde en kolay satacağın araç golf

horabali kardeş audinin dizelini alamaz bu arkadaşımız çünkü audinin 2,0 ın altında dizel aracı yok . olanda zaten çok eski bu arabalarıda türkiyede bile 3 bin tl ye bulabilir.

yanlış anlaşılmak istemem. ama öyle bir kanun çıkmadı ama inşallah çıkar. çıkarsa hemen arabamı satarım.

çok iyi olur bende mercedes 92-93 arası (124) stw 250td alırdım bitiyorum bu araçlara

dedim ya emin değilim sadece duyduğum bu. peki sen çıkmadığına dair nasıl emin olabiliyorsun en son nezaman araştırdın

horabali ben muhasebeciyim o yüzden biliyorum. yeni bir kanun çıksa senin elinde de benim elimde de belge olur. kim doğruysa belgeyi sunar. yeni kanun çıkmadığına göre ben ispatlayamam. maksatım seni kırmak veya laf yapıştırmak değil. eğer öyle anlaşıldıysam senden özür diliyorum. benim niyetim forumdaki engelli arkadaşların bilgilendirilmesi

horabali inanın sizi çok sevdim. her zaman sizinle fikirlerimi ve bilgilerimi paylaşmak isterim tabi ki sizden de fikirlerinizi bekliyorum arkadaş olalım istiyorum

aranıza maliyecı katmak istersenız hazır bekliyorum

tabıkı guzel olur vergıler cunku bız vergınınde vergısını alıyoruz yanı çifte makyaj eeeee essegı boyarsan aslan olur

cıtöreni seçme ne alaırsan al aslında ben pguatı tercih ederimmmm yinede senin karraınn bu arad cıt örenin parçalrı bulunmuyor tahminimce bulunsada pahallıymışşş yani satılmasıda baya zorrr

opel astra kullanıyorum rahat parçalarını da her ilde bulablirsn biraz pahalı yalnız çakması da var orjinal parçalrıda yine de kendn bulursun modeli yeni olursa rahat edrsin eski olunca sorun çıkartır illaki sadece öneri yine de siz bilirsinz araban var derdin var yani

audi a4 te 1600 motor otomatik vites yok yeni modellerde malesef olsa bile cok tuzlu a3 te var mesela 2003 model var 6000 ile 7000 euro arasında fiyat isteniyor.

horabali zaten ben o siteden bakıp soyluyorum senin verdigin adres te aynı
bu arada ford focusc-max var o nasıl olur fordu tavsiye edermisiniz.

dostum iyi bakarsan aracın fiyatı 15 bin euro yazıyor sıfırı 26 euro ilandaki aracta 2004 model avrupada aynı kilometre de ki arac 8000 euro vergisini odersen her halde aynı fiyata gelir.

arkadaslar gorusleriniz icin cok tesekkur ederim bu konuya bu kadar duyarlı olacagınızı bilmiyordum bilseydim daha once acardım.

ben golf öneriyorum şimdiden hayırlı olsun

----------

arkadaşlar raporum %71 ağır özürlü var bu haktan yararlanabilirmiyim bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunus şimdiden teşekürler

Üst Alt