Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi Moderatör Sildi..???

gönülyarası

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
3
Sayın Site Yönetimi,

Arkadaş,kanki,dostluk hatırına mesaj silindiğini kişi yasaklatıldığını bildiririm,onca Moderatör arkadaşa sormama rağmen her ne hikmetse bir Allahın kuluda ben sildim diyemedi... İnsanları kendinize kışkırtıyorsunuz sonra hoş durum ortaya çıkmıyor ve sitenin kalitesini düşüren sizlersiniz üyeler değildir... Çoooook eski bir üyeyim daha dün üye olmadım bu siteye ve şimdiki Moderatör olan şahıslar yokken daha seviyeli kültürlü idi buralar...

Şimdi sorarım herkesin huzurunda,http://www.engelliler.biz/forum/oyu...burayi-okuyacak-ona-ne-soylemek-isterdin.html bu başlığa yazmış olduğum mesaj ne hakla silindi ve neden bir kişide ben sildim diyemiyor...???

Burası kıskanç eski sevgililerin birbirlerine laf sokacağı ortaoyunu sahnesi değil! Hele de edepsizce saygısız sözler söylenecek yer hiç değil!
Sadece mesajını silmekle yetinmişim, üyeliğini askıya almamışım, buna şükredeceğine, çıkıp bir de utanmadan hesap sormaya kalkıyorsun. Git saygısızlığını başka bir yerde yap...

Sn.Boğa,

Kimseyi kıskanılan falan yok ortada,oyunun başlığı düşün ki o burayı okuyacak o na ne söylemek istersin..? değilmidir..?

Madem ki öyle başlığı silersin böyle bir oyun olmaz kimsede yazmamış olur,ne dersin Boğa..?

İyi her yazan üyeyi askıya al madem öyle..!!!

Edepsizlik ve utanacak bir şey yazmadım da yapmadım da,oyun gereği okuyacağı mesajı yazdım...

Üst Alt