Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi ön lisans bölümünü okursam EKPSS ile atanmam mümkün olabilir?

oemre07

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhabalar yüzde 70 engelli raporum var kanserden dolayı bu sene ekpss ortaöğretime girdim 76 puan aldım(çalışmadan) yks tyt sıralamam da 773bin ön lisans bir bölüm yazmak istiyorum ekpss önlisansda ataması yüksek olan hangi bölümler var hangi üniversite bölümlerini yazabilirim bana tavsiyeniz ne olur 2 yıllık üni bitirip ekpss çalışıp atanmak istiyorum memur olmak istiyorum

oemre07
İlahiyat ön lisans iş görür diye düşünüyorum ama sırf iş görüyor diye okuyanlarda vardır tabi çok açıktan aslında bunun bi garantisi yok puanı yükseltmeye çalışın bundan 2 yıl sonra nolacağî belli olmaz

valla bende bu sene aöf okuyacam 218 puan aldım genelde sağlıkla ilgili bölümleri tercih edecem. mesela tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik.

Onlisans tan 80 üzeri alırsan atanırsın vhki veya memur olursun

Bu aralar ilahiyat varsa 2 yıllığı tabi alımları çok fazla bu hükümetle.

Lisans ve ön lisans atamaları ortaöğretime göre daha fazla ortaöğretim de yüksek puan almak lazım baya

Önlisansta bilgisayar veya sağlıktan bölümün ile atanma şansın daha çok olabilir. Ama zaten 85 ve üzeri alırsan kadro sayısı şayet önceki yıllarda verilen sayı ile hemen hemen aynı ise atanırsın bu puan ile.

Tercihler ne zaman olucak

ben ekpss ortaöğretimden girdim puanım 76.57572 başarı sıram 6322 şuanda süleyman demirel üniversitesi adalet bölümü okuyorum sizce bu puanım ile herhangi bir memurluğa atanabilir miyim birde tercihler filan ne zaman yapılıyor ilk defa sınava girdim hiçbir bilgim yok işler nasıl işliyor

oemre07

Senin bu puanla atanman zor onlisans ekpss iyi çalış 80 ve üzeri onlisans tan alırsan atanabilir sin.

Üst Alt