Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi operatörü kullanıyorsunuz?

kanuni061

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
---Engellilere özel kullanmış olduğunuz operatör ve paketler nelerdir önerilerinizi alabilir miyim.

kanuni061

Turkcell engelli tarifesi.Heryone 1000dk.+1000sms+2Gb internet=30tl
Taahhut yok

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tşk ederim şuan turkcell de engellilere özel sınırlı sayıda paket ve avantajlı tarifeler mevcut hatta bazen engelli tarifeler diğer tarifelere nazaran daha fiyatlı olabiliyor

kanuni061

Bu gayet makul ve istediginde vazgecebilirsin,taahhut olayi da yok.

sizin kullanmış olduğunuz paket gayet makul yalnız şuan sizin kullanmış olduğunuz paket mevcut değil

Türk Telekom. 1000dk, 1000sms,4 GB 23 TL. Taahhüt yok

tşk ederim yıllardır turktelekom kullanıcısıyım yalnız bulunduğum il içerisinde turktelekom sağlıklı bir hizmet sunamamakta çekim gücü çok zayıf hatta il içerisinde %20-30 kadar alanda çekim hiç yok.

atomcell fiberatom dan kastettiğiniz nedir?????

Arkadaşlar ben normal tarife kullaniyorum. Ama ek paket alarak tatifemi güçlendiriyorum:) normal tarifem 500 dk her yöne, 5000 SMS her yöne ve 2+1 GB toplam 19 TL ye alıyorum. Ek paketi de 1 TL ye 1 GB ve ayni zamanda 5 TL ye de 1500 dk Vodafonelularla alıyorum. Bu ek paket süresi 1 aylıktir ayni zamanda. Yani toplamda 25 TL ye 2000 dk 5000 SMS ve 4 GB:)

Son düzenleme:
kanuni061

Bende yillardir Turktelekom kullandim ama sehir degistirdigimden burada çok zayif(Balikesir),mecburen Turkcell e gectim,cekmedigi yer yok.5tl fazla olsun tam olsun dedim,cok memnunun.Kampanyanin bitip bitmedigini bilmiyorum.Eylul basinda aldim.

Türk Telekom.. 1000 dk, 1000 Sms, 12 GB internet

Not: Normal bir tarifedir. Engelli tarifesi değil

Evde internet ile ilgili maalesef ki o kadar geniş ağa sahip turktelekom cazip bir tarife sağlamamakta aksine ağ kullanımını kiraya vermiş olduğu vodafonenet daha cazip fiyatlar sağlamakta.

Turkcell kullanıyorum 1500 dk turkcellerle 500 dk her yine 20 tl ayrıca 8 gbotomotik plus internet paketi 20 tl toplam 40 tl memnunum

Ben 1 yıl önce yeni engelli hat çıkarttım.
türk telekom hattımı aldım
hala aynı fiyattan faturamı ödüyorum
1000 dakka
1000 esemes :)
4 gb da interneti var
memnunum.hemde çok

22 türk lirası fatura geliyor her ay
inan bana çok güzel uzun yıllardır
kontör derdim olmadı

vodafone faturalı 1000 sms 1000 dk ve 6 gb 25 tl ye dedi kabul etmedim. çünkü şuan her yone 500 dk 5000 sms 2+1 toplam 19 tl ye kullanıyorum.ek paket de alıyorum 5 tl ye 1500 dk vodafınelularla ve 1 gb 1 tl ye. toplam da 2000 dk 5000 sms 4 gb oluyor:) daha cazip

Gayet iyi bir paket
Aslında operatörlerin her paket için belli bir yüzde indirim sunmaları gerek extra engel tarifesi yerine böylece daha çok seçenekle karşılaşmış olurduk

msait19

ne mutlu sana
tabi herkes istediği gibi giyinir
ben bu şekil giyinirim
sen o şekil
kimse karışamaz.. :)

kanuni061

toplam maliyeti 25 tl oluyır bana. ama engelli olmamla bir alakası yok kullandığım bu tarife ve paketlerin

Kullanmış olduğun tarife baya iyi bende vodafone düşünüyorum tşk ederim
Uygunluk açısından bakarsan turktelekom ama hizmeti vasat hele ki engebeli bir ilde iseniz :)

İnterneti fazla olan bir paket varmı konuşma sms az olsada olur suan 15gb den sonrası akk'ye giren bir paket kullanıyorum 1000Dk ve 50sms bedeva fiyat 80Tl yakında bitecek alternatıf arayışındayım.

sanafor

Hangi kazık hattır bu?
Benim internet paketi 16 GB 35 lira bu ay kampanya bitiyor Ben de yeni arayış içindeyim

Konuyla ilgili olarak operatörlerle görüşmek lazım sonuçta büyük bir aileyiz

2400Dk olucak yanlış yazmışım yanındakı 1000tl hedıye cekını yzmak ıstemedım

Vodafone düşler kulubü kampanyası red tarifesi kullanıyorum. Red tarifelerini bu kampanyadan kaldırmış olabilirler, sitelerinde bulamadım. Diğer tarifeler için alttaki linke bir bakın. Fiyatları gayet uygun. Ancak benim gittiğim bayinin düşler kulubü kampanyası ile ilgili herhangi bir bilgisi yoktu, katılım sırasında çok uğraşmıştım. Daha pahalı başka bir tarifeye kayıt yaptırdılar, ben de müşteri hizmetlerine yazdım; o şekilde sonuçlandırabildik. Biraz ısrarcı olmanız gerekebilir.

Düşler Kulübü Kampanyası

Üst Alt