Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tşk ederim şuan turkcell de engellilere özel sınırlı sayıda paket ve avantajlı tarifeler mevcut hatta bazen engelli tarifeler diğer tarifelere nazaran daha fiyatlı olabiliyor
tşk ederim yıllardır turktelekom kullanıcısıyım yalnız bulunduğum il içerisinde turktelekom sağlıklı bir hizmet sunamamakta çekim gücü çok zayıf hatta il içerisinde %20-30 kadar alanda çekim hiç yok.
Arkadaşlar ben normal tarife kullaniyorum. Ama ek paket alarak tatifemi güçlendiriyorum normal tarifem 500 dk her yöne, 5000 SMS her yöne ve 2+1 GB toplam 19 TL ye alıyorum. Ek paketi de 1 TL ye 1 GB ve ayni zamanda 5 TL ye de 1500 dk Vodafonelularla alıyorum. Bu ek paket süresi 1 aylıktir ayni zamanda. Yani toplamda 25 TL ye 2000 dk 5000 SMS ve 4 GB
Bende yillardir Turktelekom kullandim ama sehir degistirdigimden burada çok zayif(Balikesir),mecburen Turkcell e gectim,cekmedigi yer yok.5tl fazla olsun tam olsun dedim,cok memnunun.Kampanyanin bitip bitmedigini bilmiyorum.Eylul basinda aldim.
SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evde internet ile ilgili maalesef ki o kadar geniş ağa sahip turktelekom cazip bir tarife sağlamamakta aksine ağ kullanımını kiraya vermiş olduğu vodafonenet daha cazip fiyatlar sağlamakta.
Ben 1 yıl önce yeni engelli hat çıkarttım.
türk telekom hattımı aldım
hala aynı fiyattan faturamı ödüyorum
1000 dakka
1000 esemes
4 gb da interneti var
memnunum.hemde çok
vodafone faturalı 1000 sms 1000 dk ve 6 gb 25 tl ye dedi kabul etmedim. çünkü şuan her yone 500 dk 5000 sms 2+1 toplam 19 tl ye kullanıyorum.ek paket de alıyorum 5 tl ye 1500 dk vodafınelularla ve 1 gb 1 tl ye. toplam da 2000 dk 5000 sms 4 gb oluyor daha cazip
Gayet iyi bir paket
Aslında operatörlerin her paket için belli bir yüzde indirim sunmaları gerek extra engel tarifesi yerine böylece daha çok seçenekle karşılaşmış olurduk
Kullanmış olduğun tarife baya iyi bende vodafone düşünüyorum tşk ederim
Uygunluk açısından bakarsan turktelekom ama hizmeti vasat hele ki engebeli bir ilde iseniz
İnterneti fazla olan bir paket varmı konuşma sms az olsada olur suan 15gb den sonrası akk'ye giren bir paket kullanıyorum 1000Dk ve 50sms bedeva fiyat 80Tl yakında bitecek alternatıf arayışındayım.
Vodafone düşler kulubü kampanyası red tarifesi kullanıyorum. Red tarifelerini bu kampanyadan kaldırmış olabilirler, sitelerinde bulamadım. Diğer tarifeler için alttaki linke bir bakın. Fiyatları gayet uygun. Ancak benim gittiğim bayinin düşler kulubü kampanyası ile ilgili herhangi bir bilgisi yoktu, katılım sırasında çok uğraşmıştım. Daha pahalı başka bir tarifeye kayıt yaptırdılar, ben de müşteri hizmetlerine yazdım; o şekilde sonuçlandırabildik. Biraz ısrarcı olmanız gerekebilir.