Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi operatörü kullanmayı tavsiye edersiniz?

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar
ben avea elele maksi tarifesini kullanıyorum ama 1 gb interneti var yetmiyor şimdi 4.5 g ye geçince hiç olmayacak zaten engellilere yeni tarifesi yok baktım sayfasına normal 3gb 5 gb 7 gb bol ve hızlı tarifeleri var oda 12 aylık taahhütle ve bitince fiyat dahada pahalı oluyor
turkcellde 5gb var 45 tl
vodafone u hiç sevmedim tarifelerini zaten insanı kandırma işleri gibi geliyor bana

sizce hangi tarife kullanılmalı interneti çok olan normal yada engelli tarifesi kararsız kaldım
varmı yeni tarife değiştiren memnun olan tavsiyesi olan operatörler tam soyguncu olmuş bankaları geçmişler bunlar

ben Türkcell kullanıyorum vergiler dahil 46 tl 4 gb ama ben 4,5 g ye geçmedim herhalde geçince fiyatlarda değişiyormuş alırsanda Türkcell al derim vodafone kullanmadım ama avea çoğu yerde çekmiyor interneti de yavaş ama Türkcell daha iyi tavsiye ederim

Ben wodafone red s tarifesini kullanıyorum çokta memnunum 4 gb+ 2 gb hediye internet 1000 dk her yöne wodafon ve sabit hatlar sınırsız ve 1000 sms normalde tarifenin ücreti 71 tl engelli indirimiyle birlikte 39 tl + telsiz gideri fatıra toplamı 41 tl. tabi herkesin fiyat ve beklentisi farklıdır bişey diyemem.

turkcellde engelli tarifesinde her yöne 500dk turkcellilerle 1500 dk 2 gb net ayda 30 tl ödüyorum

türk telekomda interneti fazla olan bir tarifesi yok fiyat olarak iyi ama konuşma süreside iyi ama interneti az 1 gb oda yeterli olmuyor galiba yeniden turkcelle geçeceğim o zmaan 1000dk 1000sms 5gb net 45 tl turkcelldede zerine fazla ücret bindirmesi yapmasa buda herşeye fazladan koyuyor ondan avea ya geçmiştim

Türkcell engel tanımayanlar tarifesi

pardon kardeşim internet 4 gb değil 5gb senin dediğin gibi 1000 sms 5 gb internet 1000 dk heryöne konuşma Türkcell engel tanımayanlar paketi

Ne zamandır kullanıyorsun mustafa memnunmusun fatura kaç tl fazla geliyor birde 4.5 gye geçtinmi okeyledin mi yani nisanda yeterlı olacakmı 5 gb internet acaba kullanıma bağlı ama yeter mi

Vodafone kullanıyorum 4 GB internet her yöne 1000 Dk her yönet 1000 sms vergiler dahil 30 TL veriyorum.

ben memnunum bana yetiyor hatta internet artıyor bile vergiler dahil 46,60 tl geliyor 4,5 g ye geçmedim daha onu bir araştırmak lazım

Türk Telekom essız tarıfe 2gb Internet 1000dk 1000 sms 26 tl

engellilere yönelik değildi hatırladığım kadarıyla normal kampanya

Avea 750dk 1000sms 2gb internet 19TL. Sanki herkes dağda yaşıyor. Çekmediği yerlerde yaşadığınız yerler değildir sanırsam. Turkcell çekimi sözde iyi aveanın çektiği yerde çekmiyor. Bu iş tamamen yaşam şekliniz ve bölgenizle alakalı ben memnunum. Dağda evet H+ çekmiyor. Fakat çoğu yerde işimi görüyor.

dağla şehirle alakası yok ben uşakta merkezde girmeye çalışıyorum avea ile ama mesela diyelimki facebook resimler gözükmüyor habire dönüyor merkezde böyle yaparsa ilçede ne olur Allah bilir kullanmadığım şeyi söylemem zaten Türkcell hepsinden iyi türkcellde akrabam bile çalışmıyor neden abartalımki olanı söylüyoruz

Turkcell kullanıyorum. 1500 dk turkcell + 500 dk her yöne + 11.000 sms + 10 gb internet + 100 mms + LG G3 Beat cihazla birlikte 95 TL fatura ödüyorum.

arkadaşlar tarifenizin adını da yazarsanızdaha iyi olacak bulabilelim inceleyelim
sadece dakikalarınızı yazmışsınız ama hangi tarife kullandığınız yok ayrıca arasak operatörün sayfasında bulamayız
ben şu tarifeyi kullanıyorum
şunları kapsıyor
diye yazarsanız araştıralımda bizde geçelim daha iyi olur normal tarifemi engelli tarifesimi belirtin arayalım sayfasında
teşekkürler

Turkcell'in 2 adet engelli tarifesi var.
Ben Engel Tanımayan hepsi 5gb internet olanı kullanıyorum.
vergiler dahil 46,50 TL

memolikk

Herzaman aynı şeyi söylemişimdir. Rehberinizde en çok konuştuğunuz kişiler kimse, yani en çok dakikayı hangi operatörü aramak için kullanıyorsanız en mantıklısı odur.

Benim en çok aradığım konuşma yaptığım kişiler Avealı bu yüzden ben aveanın engelli tarifesini kullanıyorum.
Aveadan aveaya konuşma 10.000 dakika
Aveadan aveaya sms yollama 10.000 sms
Heryöne 500 dk
Heryöne 500 sms
Her yöne 100 mms
1 gb internet.

23,5 TL vergiler dahil. El ele Maxsi tarifesi

Ümit Kurtuluş

evet bu tarife güzel bende bunu kullanıyorum ama internet çok az internet 3 yada 4 gb olsa tamam on numara tarife birde 4.5 gye geçince otomatik olarak anında bitecek bunun 5 yada 3 gb olarak değişmesi gerek diğer operatörler tarifelerini yeniledi avea da kendini sayfa olarak türk telekom olarak yeniledi acilen düzeltilmesi lazım
fatura da bana nedense 24.25 tl geliyor bazen nedense kota bitince dursun istedim hemde ama kafalarına görwe geliyor bunu geçmediği sürece problem yok

tarifesini yenileyen oldumu arkadaşlar 4.5 g ye geçenler nasıl hangi tarifedeler

Üst Alt