Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi statüde emekli olayım? Memurluğu düşüneyim mi?

karacan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, fikrinize ihtiyacım var.

2005 yılından beri kamuda geçici işçi olarak çalışmaktayım, 2003 Mart ssk girişim ve 3. derece vergi indirimim var, 19 yıl 4240 gün ile şu anda 6 yıl sonra emekliliğimi hak ediyorum.
1978 doğumluyum 4300 pirim günüm ve 320.000,00TL. prim kazancım mevcut. Primlerim ikramiye ve ek ödemeler ile her ay 3.000TL - 5.000TL. arasında değişmekte.

2016 yılı için EKPSS'ye girip Memuriyet için uğraşmaya değer mi? Emekli olduktan sonra çalışmaya devam etmek istiyorum Bu durumda SSK' dan emekli olmak mı yoksa Memur olup çalışmaya devam edip emekli sandığından emekli olmak mı avantajlı olur.

Allah daha çok versin,yağından sütünden balındanda versin..e bu arada bizede ucundan azucuk versin..

Allah daha çok değil, hayırlı olanı versin inşallah hepimize. Bazı şeyler dışarıdan göründüğü gibi değil maalesef.

karacan

Aklınızdan bile geçirmeyin memuriyeti. Günü gelince emekli olun ve sonra sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışmaya devam edin

Selam oturan boga suan 5000 gun 19 sene %41 raporla sgk dan emekliligi hakettim.fakat bu arada ekpss den memur oldum.7 ay oldu baslayali.ne onerirsiniz?kafalar iyice karisti.

isogulcakli

Sizin olmuş bitmiş. Sıkılıncaya kadar devam edin madem. Çalışmaktan yorulduğunuzda emekliliğe geçersiniz...

Emekli olduktan sonra Allah izin verirse yaş 44 olacak ki tek endişem 44 yaşında iş bulmak. Umarım bu yaşta iş bulabiliriz.

karacan
Memur olmanızın size ne çalışırken ki ücretiniz ne de emekli maaşınız konusunda bir getirisi olmaz, aksine zararı olur.
Hem şu andaki ikramiye ve toplu sözleşme ile sağlanan maaş dışı diğer kazançları kaybedersiniz hem de emekli maaşınızda tam aksi olarak düşmeye sebep olursunuz.
Devam edin böyle.

Üst Alt