Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi yol rapor almak için daha avantajlı?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim elimde aynı hastaneden iki rapor var
bıri 1999da 54.42 hastalıgı süreklidir yazıyo ama 2006da ankaradan 32ye düşürüldü
itiraz ettim tekrar aynı hastaneden 32 verdiler şimdi ayın yirmi 24düne randavü aldı aynı raporları veren şişli etfalden eski raporları gösterım mi itirazmı yoksa direk mi kurula girim şuan nesıl bir yol ônerirsiniz ne olur ayrıntılı bilgi verin teşekürler.

rapor oranları

ben 1999yılında şişli etfal hastanesinden yüzde 54 sakatlık raporu almıştım. fakat 2006 yılında ankaradan 32 ye düşürüldü. itiraz ettim, tekrar heyete girdim. 6 ay sora işyerime gelen rapor 32 dir vergi indiriminden yararlanamaz diye.
ama bir ay önce ankara gelirler vergi dairesine dilekce yazmıştım, bugün bana ist idari gelirler vergisinden yazı geldi. yazı şöyle" vergi indiriminden yararlanbilmeniz için en geç 15 gün içinde şahsen müracat etmeniz gerek"

olumlu mu acaba nedersiniz..

Bu, yeniden hastaneye sevk edileceğiniz anlamına geliyor diye düşünüyorum.
Gittiniz mi defterdarlığa? Ne dediler?

gittim

evet hastaneye sevk ettiler şuan hasteneyle uraşıyorum ama olurmu bilmem biz yandık çünki rapor oranları çok düşük aynı hastalınan düşürülen raporları alamıyoruz .

Üst Alt