Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangisini tercih ederdiniz

füzyon

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
PARA MI , MEVKİ Mİ ,KADIN MI VEYA ERKEK Mİ birisine sahip olan digerlerinden mahrum olacak ona göre siz hangisini tercih ederdiniz

çok az seçenek var ama el insaf biraz:) Aslında hepsi çok değerli aynı şekilde hepsi çok değersizde durabilir. Para, mevki yada kadın. Duruma göre değerleri değişir bu durumda mutlak bir seçim yapmak insanı çok zorda bırakır.

para ile zaten her mevkiği alınır tabi bu yurdum için geçerli birde şu var mevki demek para demek yani ne seçersen seç ikisinede sahip olursun :))

Para anlik mutluluk verir huzurun yoksa bile onu bile vermez...mevk nedir diye google baktim biseyin ucuz olmasiymis...ha pali ha ucuz huzurum yoksa ikiside faydasi yok ben erkek alim yani esimi...huzur varsa umut vardir..ve böle gider bu...diye düsünüyorum.

Arkadaşlar galiba iyice okumadınız.birini isteyeceksin ama öbürlerinden mahrum olacaksın.yani parayı seçersin mevki ve kadın yok.mevkiyi seçersen para ve kadın veya erkek yok.bilmem anlatabildim mi?Yorumlarınız için de şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaşlar galiba iyice okumadınız.birini isteyeceksin ama öbürlerinden mahrum olacaksın.yani parayı seçersin mevki ve kadın yok.mevkiyi seçersen para ve kadın veya erkek yok.bilmem anlatabildim mi?Yorumlarınız için de şimdiden çok teşekkürler.

Bu mantıksız bir mağrumiyet.!
Hadi diyelim lamba cini rolüne büründün. İstek diletiyorsun..
Eee Paran varsa kadından bol ne var şu dünyada:confused:
Mevkii dediğin para ile satın alınıyor zaten.
Alırsın bir futbol kulübü olursun Başkan forsun devlet başkanlığını bile geride bırakır...;)

Paran varsa bunlardan nasıl mahrum kalınır. Siz açıklayında bizde öğrenelim.

Sizin dediğiniz gibi cevap verelim dersen hiçbirini seçmem.

Kadın seçsen parasız başını dır dır yer durur..;)
Parayı seçsen mevkisiz, kadınsız o paranın bi espirisi olmaz..:eek:
Mevkiyi seçsen parasız ve kadınsız hiç çekilmez... Ot gibi..:eek:

Ben almıyimmm.

Bu mantıksız bir mağrumiyet.!
Hadi diyelim lamba cini rolüne büründün. İstek diletiyorsun..
Eee Paran varsa kadından bol ne var şu dünyada:confused:
Mevkii dediğin para ile satın alınıyor zaten.
Alırsın bir futbol kulübü olursun Başkan forsun devlet başkanlığını bile geride bırakır...;)

Paran varsa bunlardan nasıl mahrum kalınır. Siz açıklayında bizde öğrenelim.

Sizin dediğiniz gibi cevap verelim dersen hiçbirini seçmem.

Kadın seçsen parasız başını dır dır yer durur..;)
Parayı seçsen mevkisiz, kadınsız o paranın bi espirisi olmaz..:eek:
Mevkiyi seçsen parasız ve kadınsız hiç çekilmez... Ot gibi..:eek:

Ben almıyimmm.

zaten benim düşünceme yakın yazmışsın aynı şeyi kasettik :)

Ben parayı seçerim.Neden derseniz belki kendi isteklerimi( bu başlığa göre) yerine getiremem ama. Birçok insana fırsat tanır imkan veririm.Olabildiğimce dertlere derman hastalara sifa olurum.Bu dertler gönül yarası da dahildir tabii.Paranın miktarı çok önemli.Çok istiyorum.Hatta harcadıkça logaritmik olarak çoğalsınki, daha çok harcayabileyim.Benim çekeceğim yoksulluk ve acıyı bu insanların gülümseyen gözleri azaltır diyorum. Hatta hiç hissetmem bile. Gülümseyen gözlerden aldığm sevinç bana yeter

konuya devam

Selam arkadaşlar başlattığım konu hiç de mantıksız değil ben sadece bir insan için hayatta en önemli şey nedir diye sormak istedim.para,mevki,kadın hepsine sahip olabilen var mı şu dünyada.yani helal kazanılmış para,hakedilmiş mevki,saliha ve dindar herşeyiyle mükemmel olan kadın.bunların hepsine peygamberler bile sahip olamamış.Öyle saçmalık istemem, ne demek param varsa kadın ve mevkiye sahip olurum; o kadın senin olmaz sadece satın aldığın bir mal olur;mevki ise haketmediğin halde senin gibi gözükür.İyi düşünelim.sizin için en önemlisi hangisi, o kadar önemli ki dğerlerinden vazgeçeçek kadar;ben KADIN diyorum.her zaman benim olacak ,beni sevecek ,benimle ağlayacak,benimle gülecek,herşeyini benimle paylaşacak bir kadın.

Karnın tokken konuşmak kolaydır.Aç karnına aşk ve sevgi olmaz.Eşin ne kadar severse sevsin yokluk ve açlık ateşten gömlektir. sizde giyemezsiniz eşinizde.Atalarımız boşuna söylememişler " ayrandan aşağı katık olmaz " diye.

Üst Alt