Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

hardisk 1tb fikir veren

wd element pasoport 1 tb , aldım zarif ince fakat biraz ses yapıyor, toshiiba 1 tb. onuda aldım oda guzel kasası daha sağlam.

Almışken 4tb derim: Seagate Expansion 4TB 3,5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatı

Ayrıca harici disklerde 500gb üzerinde, 2.5" degil, 3.5" tercih etmenizi öneririm, ayrı bir güc girişi ile daha yüksek ve kaliteli performans alirsiniz. 2.5" lik diskler ayni usb kablo uzerinden hem veri hem de enerji transferi gerçekleştirdikleri için veri aktarımı konusunda 3.5" e kıyasla daha problemli oluyorlar.

fako: Kalınlıktan bahsediyorum ben, 3.5" ..
Auj0xzK.png
Bunların ayrıca bir prize takilan adaptörleri olur.
fako: illa ki 1 tb olsun diyorsanız, http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/3-5-sata-harddisk-kutusu-samsung-usb-3-0-2-adet-153891021 bundan ve 1tb western digital black 3.5" dahili hard disk alıp takabilirsiniz.

@fako Ne amaçla kullanılacak disk? Eğer ki taşıma gibi bir durum varsa 2.5" alın yani adaptör olmayacak 3.5" disklerde elektrik için adaptör mevcut.

Marka olarak Western Digital (WD) almanı tavsiye ederim.

fako Silicon Power Stream S03 1TB kullanıyorum ses ısınma vb sorunlar yok tamamen sessiz ve performanslı bir ürün samsung ve toshiba da aynı alacağın ürünün aktarımının usb 3 olmasına dikkat et, masaüstü harici depolama olarak kullanacaksan 2 TB ve üstü tercih edebilirsin ama yanında taşıyacaksan 1 TB idealdir.

siz beğenmediniz bu 1 olanları tamam biraz daha bulmaya çalışayım ben o zaman teşekkür ederim herkeze

Üst Alt