Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Harika Yetenekli İnsanlar

Harika bir video ,izlerken çok eğlendim

Allah vermiş valla. basket futbol yaparızda çoguna cesaret edemeyiz.her zaman derim Cenabı hak herinsana mutlaka bir yetenek vermiştr.mutlak o yetenegi bulup çıkarıp etrefında mutlu olmamız gerekir.özenme senin içinde farklı bir yetenek var zaten...

Hacı illa ki limon sıkacaksın

Saçmalamak konusunda sen de çok yeteneklisin

ben limon falan sıktıgım yok kardeş hayatta 5-10 kişi le muhatap degil en 10000 kişi ile muhatap olmuşumdur belkide daha fazlası.okuma yazma bilmeyen bir kişi sergi açabilr mi biz açtık herşey okuma ile bitmiyor .daha çok örneklerim var kardeş ben eğitimciyim..önemli olan o kişiyi keşfetmektir.saçmalama fikri konusunda hayatımda ilk defa bu cümleyi senden duydum .birde profilde hacı kelimesini görünce siz zannettiniz ki bu adam din abdest namaz vs.bunlarda ayıp degil bunlarda bir hayatımızn bir olgusudur.karşında demokrat millyetçi ATATÜRKÇÜ dindar bir insan duruyor bunu unutma.CHP OLMADAN ATATÜRKÜ-MHP OLMADAN VATANI-AKP OLMADAN DİNİ SEVEN İNSANIM..

ben limon falan sıktıgım yok kardeş hayatta 5-10 kişi le muhatap degil en 10000 kişi ile muhatap olmuşumdur belkide daha fazlası.okuma yazma bilmeyen bir kişi sergi açabilr mi biz açtık herşey okuma ile bitmiyor .daha çok örneklerim var kardeş ben eğitimciyim..önemli olan o kişiyi keşfetmektir.saçmalama fikri konusunda hayatımda ilk defa bu cümleyi senden duydum .birde profilde hacı kelimesini görünce siz zannettiniz ki bu adam din abdest namaz vs.bunlarda ayıp degil bunlarda bir hayatımızn bir olgusudur.karşında demokrat millyetçi ATATÜRKÇÜ dindar bir insan duruyor bunu unutma.CHP OLMADAN ATATÜRKÜ-MHP OLMADAN VATANI-AKP OLMADAN DİNİ SEVEN İNSANIM..
<<<<<<< Ya arkadaşımız insanları eğlendirmek için bir video paylaşmış ben izledim ve çok eğlendim gerek yok herşeyi ciddiye almayı <<<<<<<<

valla şekersin falan filan bozmasın beni :D sonuçta hayatımda duydugum yeni kelimeleri tattırdıgın için :D teşekkürler yaşım 35 bana ilk şekersin diyen sizsiniz tarihi itiraf :D

valla şekersin falan filan bozmasın beni :D sonuçta hayatımda duydugum yeni kelimeleri tattırdıgın için :D teşekkürler yaşım 35 bana ilk şekersin diyen sizsiniz tarihi itiraf :D
İçimden nasıl geliyorsa öyle hitap ediyorum

Üst Alt