Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Harita Teknikeriyim. EKPSS'de hangi gruptan sınava gireceğim?

gokhankoksal06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar %42 Sürekli engelli raporum var 2018 EKPSS ye girmek istiyorum ama hangi grupta giriyorum hangi çıkmış sorulara bakmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

Ekpss de engel gruplarına göre sınava giriyorsunuz.. Zihinsel engelli, ortopedik, işitme ve görme şeklinde gruplara ayrılıyor sınav.. Engeliniz ne ise ona göre gireceksiniz sınava..

Daha sonra teknisyen kadrosu açılırsa kendi alanınızdan tercih yapacaksınız veya normal memurluk ya da hizmetli memurluğuda tercih edebilirsiniz.. Gerisi size kalmış

Monekülerim yani bir gözüm görmüyor ayrıca tansiyonum vardı harita ve kadastro teknikerliği mezunuyum.

gokhankoksal06

Görme grubundan girersiniz. Sınav 60 soru 60 dakikadan oluşuyormuş.Ben de ilk defa gireceğim.

[FONT=sans-serif]2018 de Ekpss= 77 puan aldim siralamam 2204[/FONT]
[FONT=sans-serif]Harita teknikeri mezunuyum ve bulgisayar programciligi mezunuyum[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sizce atanır mıyım[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ne zaman atanırım. Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi[/FONT]

Üst Alt