Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Harp zamanı görev verilecekse, yine denizci olarak mı yaptırılır?

buraq367

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi gunler kolay gelsın Hatay Iskenderun denız er egıtım alayında acemılıgı yapmıs ordan ızmır focaya denız ussune gıtmıstım yaklasık 2/3 ay askerlık yaptım sonrasında uyum bozuklugu tanısıyla 2 ankara gata 2 ıstanbul gataya yoplam 4. gidisimde elverissiz raporu aldım ıste burda aklıma takılan bırsey vay barısta elverıslı degıl savasta gorev yapar diyor peki herhangi bir harp dusurmunda yıne denızcı olarakmı gıderım bırde sılah verırlermı tesekkurler

buraq367

O hooo o! :)

Spesifik olarak bilgim yok, ama mantıken evet, yine denizci olarak alacaklardır.

abı gıdıp tekrar basvursam alırlarmıkı ya ıyılestım artık yapabılırım askerlıgımı uyum bozuklugu sonucta gecebılen bısey

buraq367

Şimdi başvursan sağlık kontrolü yapıp uygunsan alabilirler. Ama denizci olup olmayacağını bilemem tabii. Ve ne işin var askerde, canın mı sıkılıyor? Psikolojik sıkıntılar veya diğer sağlık sorunları askerlik açısından gerçekten çok zorlayıcıdır. Gidilir, ama nasıl dönüleceğini Allah bilir.

Üst Alt