Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hasarlı ev tamir işine hangi kurum bakar?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
şimdi şöyle bi sorunumuz var bizim evin yan balkonundan gelen sular oturduğumuz alt katını etkiliyo tavan kısmı nemlenip ıslanmakta oluyo bu olayı oturduğum bursanın yıldırım ilçesine bağlı yıldırım belediyesine ilettik bi iki kez geldiler sağolsun ama gerek ilk geldikleri tarih olan geçen sene sonbaharında bolkonun akan çatlaklarının ucuna bi çimonto kullanarak kapattılar sonra bu olay tutmadı yine sular akmaya devam etti sonra ikinci kez ilk bahardada gelip aynı şeyi yaptılar yani çimento atmak yerine ufak bi kısmını kapattılar sonra yine bu olayı ilettim dedim bu onarım yetrsiz tüm balokan çimento dökülerek onarılmasını falan istedim incelemeye gelen ulaşım hizmetleri müdürü olan fatih polat adlı yetkili çimentonun tüm balkona dökülmesi halinde balkonun yıkılabilme riskinin yüksek olduğunu bana bi evrak imzalamamı ve bu olaydan sonra işi yapabileceklerini söledi bende bunun üzerine riskli olduğundan dolayı başka çözüm önerdim bi çatı yapılabilmesini istedim bu olayında belediye yetkisinin dışında olduğunu söyleyip ya böle evrakı imzalayıp çimento dökecelerini yada başka bişey yapamayacaklarını sölediler

sonra yıldırım belediyesindeki ulaşım müdürünü tamir için bize yollayan yıldırım belediyesindeki asıl yetkili olan hikmet aydoğdu ya durumumu aynen yukardaki gibi anlattım telefondaki son görüşmemiz olan bugünkü konuşmamızdada evin tamir olayını 5 10 milyarı bulabileceği bunuda belediyenin yapamayacağını yapsa bile ev yapmaya gireceğini bunuda yaparsa hakkında işem yapılabileceğini söledi sonra ilçe kaymakamlığına müracat etmemi yetkililerin onlar olduğunu anlattı belediyenin sadece ufak tamir işlerine baktığınıda ilave etti şimdi sorum şu ben hasarlı evimi tamir ettiremiyom çünkü 1 kaç milyar tutyo ben engelliyim çalışamıyom bu parayı nerden bulayım gidiyom belediyeye anlatıom bana köşeye çimento atıp gidiolar sonra biraz ısrar edince kaymakamlığa git deyip başından kovuyolar ben daha önce kaymakamlığa müracat etmiştim bu belediyenin işidir demişlerdi şimdi bu olaya hangi kurum bakar yarın evim yılırsa sorumlu kim olacak nereye şikayet edicem bunları bi çare arıyom bu işi bilen arkadaşlardan yardım bekliyom

İşin zor başarı. BİMER'e yazmayı da deneyebilirsin...

bimerede yazsak değişen bişey olacağını zannetmiom ama kredi kartı borcu olanın borcunu lak diye ödeyen devletinde benim için bişeyler yapmasını beklemek hakkımdır araştırmalarımı sürdürüyom bütün olanaklarımı kullanıcam bakalım nasıl olacak bu olay

o kadının kredi kartı borcunu ak partinin bursalı başkanı sonra borcunu ödedide hapisten çıkardılar ertsei gün ama niye ödedi işte reklam olsun diye ödedi yoksa borcu olan çok insan var benimde yardıma ihtiyacım var aynı adama bende gittim daha önceden tanıom onu bana yardım etmedi şimdiyse seçime yaklaşılan bu dönemde tvlerde reklamınıda yaptı bu başkan muhtemelenm cebindende ödememiştir o parayı milletin parasını kullanmıştır

belediyeden kaymakamlığa yollamışlardı beni kaymakamlığa gitmiştim olumlu sonuç alamadım tekrardan belediyeye gittim sonra belediyeden dün ve bugün geldiler sonunda şöle bi çözüm bulmuşlar beyaz boyaya benzer bi madde su tutmaz diye bişeyle balkonun tamamını boyadılar bu madde kuruyunca su geçirmez oluo dediler bakalım kuruyunca dedikleri gibimi olucak

Benim tanıdığım başarı gerekirse yeni bir ev yaptırır belediyeye! :):):)

Üst Alt