Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evrakları verip hasaki hastanesinden ocak ayı için randevu aldım. Acaba şimdi bu hastane içinmi alsam. Eğer bu hastane için randevu almak istersem tüm evrakları yenidenmi alacağım.
engelinize bağlı kıl payı rapor alma ihtimaliniz varsa... haseki hastanesi asla vermiyor..misal işitme kayıplarında çok düşük oranlar uygulamakta..yani ben şahsen hasekiden uzak durun diyorum..
Haseki hastanesin deneyimi ve vergi indirim raporu
Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce yeni kanuna göre tekrar vergi indirimi raporu alamabilmek için İstanbul HASEKİ hastanesine gittim. (daha önce değişik hastanelerden aldığım %45 raporum ankarada onaylanmıyordu)
Öncelikle hastane deneyimi paylaşayım.
Randevu verdiler ve sabah saat 08:00'de hastanede olun dediler. Bizde söylenen tarihte verilen saatten 2 saat önce hastanedeydik. Önce heyet için kuyruğa girdik. Sıra geldiğinde neyim olduğunu sordu ilgili kişi ona göre muayen talebi bulunan sağlık kurulu kağadını verdi. tektek ortopedi, göz, genel cerrah, kbb gibi bölümlerdeki doktorları dolaştım her bir doktorda en fazla 10dk bekledim bu da benim şansım Ortapedi'ye geldiğimizde inceledi rontgenlere baktı kağıda birşeyler yazdı. Ve öğleden sonra heyet toplantısı olacak seni çağırabiliriz bek dedi. Bende öğleden sonraki heyet toplantısı bekledim ama çağırladılar gerek kalmadı dediler 1 hafta sonra gel rapor sonucunu al dediler. Dün gittiğimde ise raporu bana vermediler ancak %42 olduğunu söylediler. Aşağıdaki tabloya göre ise %48 olması gerekiyor. Şimdi doktorun raporu düzgün yazıp yazmadığı konusunda kıllandım. Acaba aşağıdaki tabloya göre raporu yazmadımı ki HASEKİ den alınan raporlar ankaradan genelde onaylanır mı?
Sol ayağımda 16cm kısalık var. diz hareketi yok. bilek hareketi yok düşük bilek. 2 tane bastonla yüreyebiliyorum.
Tablo 3.4- Yürüyüş bozukluğuna göre özürlülük oranları. (bkz tablo 3.1)
Yeni yönetmelik cıkmadan önce yani 2010 da bende hasekiden rapor almıştım benimde sol bilek düşük ayak kısalık yok benim bozukluk nörolojik olduğu için tablo 4.1 göre değerlendirlmişti orta derecede yürüyüş bozukluğu %19 vermişlerdi yeni kanundaki tabloyu incelediğimde bu oran %42 olmuş, bence sizin ropor Ankaradan olduğu gibi onaylanır, şimdiden hayırlı olsun.