Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haseki Hastanesi'nden kroner arter hastalığım ile ilgili olarak rapor alacağım..?

ozlm34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Öncelikle aranıza yeni katıldım. Bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Haseki hastanesinden sağlık kurulu için randevu alabildim. Randevu saati 11:00.
Bana tahlil ve tetkikler için bu saat biraz tuhaf geldi ama yapılacak bir şey yok. O nedenle burada yakın tarihte rapor alan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

İkinci sorumda şu kroner arter hastasıyım. 2011 yılında kalp krizi geçirdim. 7 yıl içinde 3 kez anjiyo oldum, 2 adet stent takıldı. 2011 den bu yana raporlu olarak kroter arter , klopidogrel kullanımı, hipertansiyon ve hiperlipidemi için ilaç kullanıyorum.

Forumdaki paylaşımları biraz okudum. EF değeri tek etken mi acaba ? Eğer EF değeri tek etkense klas 2 de kalıyorum. Benim 50 üzeri. Damarlardaki darlık oranı da etkiliyse o zaman klas 3 kriterlerindeyim. Lad %100 tıkalıydı balonla %95 e geriledi stent takıldı. Ve birde sol ventrikül hipertrofisi mevcut

Sizce benim alabileceğim oran kaç olur ? Yardımlarınız için teşekkürler.

Öncelikle Merhaba çok geçmiş olsun Devlet hastanelerinde verilen saatten önce bulunmanız size fayda sağlayacaktır. Sizden önce 10 hastası orda yok ise sizin işlemlerinize başlayabilirler diye düşünüyorum kolay gelsin ..

Çok teşekkür ederim bilgi için sağolun

Üst Alt