Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haseki Hastanesi'nden şizofren olarak heyet raporu alan var mı?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar sizofreni olarak 2022 maasi icin basvuru yaptim butun dr lari gezdim en son pskiyatri dr una gozuktum bana Iq testi bide mutekkep lekesi rorschach testi yaptirmami istedi yan odaya gectim dr tarih verdi 1 ay sonra gel dedi herkeze mi bu testler yapiliyor acaba

Sizofreniyiz size 10 taneye yakın resim gösterecekler bu resimler her ay değişiyor güncelleniyor ve uzman kişiler tarafından hazırlanıyor, bu doktorun gösterdikleri resimlerde ne gördüğünüzü soracak sizde ne gördüğünüzü söyleyeceksiniz bu kadar
her resim bir biri ile bağlantılı yani bir resimde yanlış ifade kullanırsanız diğer resimde zaten eksik bilgi verdiğinizi anlıyorlar, ne görüyorsanız onu söyleyin korkmayın

ıq testi ise sizde zeka geriliği var mı ? onun için yapılır yoksa zaten bu test formalite gibi bir şey

Skolyoz23

Skolyoz abi benim korkum bazilari yarasa gorursen tavuk de felan diyor dr nasil anliyorki abi ben yarasa gorsem tavuk dersem kizarmi abi veya insan gorsem hayvan desem

sen insanların dediklerine niye aldırış ediyorsun, doktorlar anlıyorlar zaten, her resim bir biri ile orantılı sen bir resimde gördüğün şeyi 3 resim sonra yine aynı şekilde görmezsen sorun orada başlıyor zaten ve yanlış cevap verdiğini anlıyorlar
yarasa görüyorsan yarasadır tavuk ne alaka ???

şizofreni demek zeka geriliği demek değildir ve o yarasa gördüğüne sen tavuk deyince doktorlar senin yanlış cevap verdiğini bilirler çünkü o resimler uzman kişiler tarafından hazırlanmış, belli başlı şeyleri görebiliyorsun sadece yani kafadan sallamakla olmaz, raporuna sahtecilik yapıyorsun diye iptal etmesinler sonra
sen insanların dediklerine aldırış etme, ne görüyorsan onu söyle kardeşim geçmiş olsun

ben mp testi murekkep testine ikisinede girdim ilaç raporumda var olmasına ragmen testlerde bordline kişilik bozukluğu cıkmasına ragmen oran vermedi ..ve söylediği de zeka geriliği beyinden özürlü olanlara oran veriyoruz oldu :)

selo_selo07
Hangi hastaneden girdiniz selo zorluk cikariyorlarmi

Skolyoz23
Tesekkur ederim abi ben ne goruyorsam onu soylerim şık veriyorlarmi yoksa icinden ne geciyorsa onumu soyluyoruz abi

Bence olmaz selo ben aynisini yaparsam hic sanmiyorum ama selo ne bilim ya herkez birsey diyor

Selo kanka bana whatsaptan yazarmisin sana zahmet

benimde mürekkep testine oran vermedi ama en azından oradaki doktor sahtecilik yapmadın dedi, çok yalan söyleyen var bu yüzden biz raporlarını dahi iptal ettirdik dediler

neden yalan söyleyeyim dedim hastasam hastayımdır, değilsem değilimdir, bir de devletle mi uğraşacam, yok sahtecilikten mahkemelerde sürüneyim

ne gerk var şükürler olsun ALLAH biliyor hak etmeyen insanlar o kadar çok ki, bir arkadaş gelmiş ben para ile aldım engelli raporu aldım dedi, nereden felan aldım söylemedi ihbar edecektim :)

yani ALLAH aşkına şu devlet şunları görmüyor mu, ki yakında büyük bir operasyon yapacaklar ama dedim ki kardeşim sen bir engellinin hakkını aldın ömür boyu haram lokma geçecek boğazından, herkes haram işliyor dedi

yani artık ALLAH korkusu kalmamış kimse de , o yüzden biz farklı olalım çocuklarımız farklı olsun, haramdan uzak duran her zaman kazanır arkadaşlar

Üst Alt