Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hasta Alt Bezi için iki ayrı fatura olmuyor mu?

diidem

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba bez alırken SGK geri ödemesi için tek faturami kesilmeli..2 ayrı yerden alsak kabul olmuyor mu acaba

Nasıl 2 fatura tam anlayamadm. Şöyle söyleym biz suan bez almıyoruz. İlk senede cok kullandıgımızdan alıyorduk. Sistem su şekildeydi. Diyelim ki hepsiburadadan veya medikalciden bezi aldınız faturasıyla sgkya başvuruyorduk. Bezlerde sgk ödeme kapsamındadır yazması gerek her bezde yazıyormu tam bilemicem bizimkilerde yazıyordu selpak ve jolyy kullanıyoduk biz . bezin 60 kuruşunu devlet karşılıyordu. . Sgkya faturayla gidiyorduk. Güncel bilgisi olan arkadaşlar yazarsa daha iyi olur yanıltmakda istemem tabi ama .

Soyle ben sleppy den aldım bez ayrıca marketten molfix aldım ikisi de faturalı.ayrıntılı adetli vs...ama SGK iki ayrı fatura olmaz hepsini bir yerden olmalısın dedi..ya sleppy alicam hepsini yada marketten alicam hakkının hepsini

Fiyat farkı varsa biri 30 diğeri 40 liradır iki ayrı faturadan hesaplanmıyor demekki. Bizde mdikalciden tek markanın 3 aylığını alıyorduk selpaksa hepsi selpak , jolyyse hepsi jolyy. Aynı anda ikisinide almıyorduk. medikalcide hangisinden biri varsa onun 3 aylıpını alıyorduk . Geçmiş olsunn allah yar ve yardımcınz olsun

Üst Alt