Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hasta altı bezi için reçeteyi hangi doktor yazmalı?

Intermed

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bi sorum olacaktı. Bizim bez raporumuz var. Eskiden, bildiğiniz gibi aile hekimine reçete yazdırıp , bez faturasını sgk ya verip paranın yatmasını bekliyorduk. Yeni sistemde ise medikalcilerden alıyoruz. Sistem geçişi olurken artık aile hekimi reçete yazamıyor, uzman hekime yazdırmanız gerekiyor diye bir şey duydum.

Sisteme geçiş olduğundan beri de reçeteyi aile hekimine yazdırıyorum. Ancak medikalciler aile hekimine de yazdırabilirsin diyor. Bu işin doğrusu nedir. Aile hekimine de reçete yazdırılabilir miyiz?

Reçete ve rapor işleminde değişiklik olmadı,yani eskiden olduğu gibi yine aile hekimine reçete yazdırabilirsiniz.
Sadece şahıs ödeme sisteminde değişiklik oldu,medulla sistemine geçiş yapıldı.

enes75 Intermed

Merhaba, elinde reçete örneği olan var mı? Reçetede tam olarak ne yazdığını öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

Erdogan Er

Şu şekilde yazılmalı;
Yetişkin Hasta alt bezi 4*60=240 adet ( aylık )
Şeklinde.

(2 aylık)

Geçen hafta, hasta alt bezi raporumu çıkartıp, medikalciden 2 aylık bez aldım. Buradan yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim :)

Illaki yazilan adedi almaniz gerekmiyor. Farki daha az odemek isteyenler, kurumun odedigi paranin karsiligi olan pakette bez alip, aylik eksik olan kismi ise marketlerden vs. alabilirler.

Üst Alt