Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hasta bezi ödemelerini var olan maaş kartına mı yatırırlar?

68aks

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iyi günler benim farklı bir konuda sorum olacak hasta bez parası ile ilgili bez raporu çıkarttım bezi hastanede yazdırdım ve sgk na verdim 1 ay sonra bez parasını alırsınız dediler hastamız yatalak kalkamıyor bez parasını nasıl alacağız hastamızın ziraat bankasından maaş kartı var acaba bu maaş kartı ile bez parasını atm den çekeblirmiyiz şimdiden teşekkürler

öncelik ile geçmiş olsun sgk dan yatan medikal ücretleri 45 günde yatmakta ve raporda adı yazan şahsın TC no suna ziraat bankasına yatmakta

Bez parası raporu için neler gerekli,hastanın hastaneye götürülmesi şartmı?

Kişinin ziraat bankası'na tc kimlik numarasına üzerinden yatar.

ödeme hesaba girdiğinde cep telefonuma mesajla bildiriliyor, zaten ziraat bankası'nda hesabım vr kartım olduğu için, kartımla gidip çekiyorum ATM'den parayı...

TC kimlik numarasına gelen bez ödemesi karta bağlı banka hesabına talimatlamı yatıyor

sanırım ziraat bankası'na talimat geçmek lazım bunla ilgili. Ama ben hiç uğraşmıyorum... Dediğim gibi, ziraat banka kartımla ATM'lerden çekebiliyorum tc kimlik numarama yatan parayı...

bu gün hasta bezi raporu aldım onu nereye vermem lazım sgk ye mi orada ne gibi işlem yapıyorlar ??

sgk ye raporu götürdüm medikalciden fatura getir diyor parayı yatırsalarda öyle alsak olmuyor mu?

sen medikalle anlaş vekalet ver bezi bedavaya veriyorlar parayıda senin adına devletten onlar alıyorlar yoksa sen her 2 ayda bir reçete yazdırcan medikalden fatura düzenletecen dilekçe kimlik rapor fotokopisi filan toplayıp sgk ya götürücen sonrada 45 gün paranın yatmasını bekliyeceksin dediğin gibi olmuyor

Üst Alt