Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hasta hakları başvurusu bildirim formu ve başvuru detayları

bora53

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Hasta Hakları Şube Müdürlüğü

sağlık bakanlığına bağlı devlet ve eğitim hastaneleri ile ilgili herhangi sorunla veya personeli sorun yaşadığınızda kim olursa olsun doktor hemşire hasta bakıcı temizlik görevlisi vs vs şikayetini buraya belirtebilirsiniz.
benim şikayetim çözüme ulaştığı için buraya eklemek istedim :eek:
eğitim hastanesi ile tedavi yetersizliği hakkında şikayetim vardı tedavi süreci biraz daha hızlandırıldı

Hasta Hakları Başvurusu Bildirim Formu

sorgu kontrol: Hasta Hakları Başvurusu Bildirim Sonucu Formu

paylaşım için thanks. Acil şifalar.

ben geçen sene bir şikayette bulundum cevep bile vermediler.sizin anlayacağınız sümen altı oldu,bende uğraşmadım.

tunç şikayetten sonra sana sorgu numarası veriyorlar
o numara ile şikayet sorgulaması yapıyorsun
belki kontrol etmemişsindir

ben devlet hastanesine şikayet dilekçesi yazdım geçen yıl.hasta haklarına onaylatıp,başhekimliğe verdim.numara vermediler bana.biz sana cevap vereceğiz dediler.1 yıl geçti.cevap gelmedi.bende üstüne düşmedim.

bora beyin verdiği adresteki form online şikayet formu internet üzerinden yapılan şikayetlerde kullanılıyor. direkt olarak bakanlığa bağlı bir ağ üzerinden gönderiyorsunuz. hastane kendi şifresiyle girdiğinde görebiliyor o şikayet dilekçesini ve işlem başlatılıyor süme altı etmek gibi bir şansları yok. formu doldurduğunuzda yazıcıdan bir çıktı alın aldığınızda dilekçenizi değil size şikayet takip numarası veriyor sistem otomatik olarak. hastaneye direkt verdiğiniz dilekçelerde sisteme işlendiğinde aynı işlemler tekrarlandığı için hastane ya size dönüp bilgi verdiklerinde veya siz bilgi almak için aradığınızda size takip numarasını verebilirler.

dilerim hiç ihtiyacınız olmaz...

Evet, bu önemli bir haktır arkadaşlar. Hastanelerde yaşanan sorunlar mutlaka bu birimlere intikal ettirilmeli ve süreç ısrarla takip edilmeli...

Üst Alt