yazdıklarınız için çok teşekkürler ...akraba olmasını bizde istedik hatta para verelim dedik ama olmadı... "düşenin dostu olmaz"... benim okulumu bırakıp ona bu sene bakmam çok iyi oldu aslında pisikolojisi düzeldi biraz daha
biliyor musunuz:?hastalığı aslında ağır ama genelde mantıklı konuşmalar yapabiliyor ...
Yaşlı bi bakıcı vardı kadın babamdan büyük çökmüş baya ,gürcüydü birde ...
evle ilgili bir şey vardı beni aşan babamı çağırdı sormak için :
annem hemen gitme o kadının yanına diye kızdı ::
bende anne o bizim ablamız dedim
annem : ablamız sa ablamızsa bnde bi adamın yanına giderim o da bizim abimiz olur dedi.
gülelim ağlayalım mı bazen öyle laflar edio ki ağzımız açık kalıyor ...
sürekli çocukken sen bize şöyle yapıodunböyle yapıodun çok iyi bakıyordun diye anlatıyorum. iyiyken yaptıklarını yaptırmaya çalıştım hep mutfağa götürüp otutturdum bana yemekleri anlattırdım soğan falan soydurdum yapa bildiği kadar ...pazara gitceğimiz zaman onu da götürdük cümbür cemaat gittik neşesi yerine gelsin diye gezdirmeye çalıştık hep bu yaz...bakıcıya tamam demişti ama ...hatta maaş pazarlığı yaptı onla
bu aralar anlamadım hiç bir şey istemio..gezmeye gidelim yok.. masaj yapalım sana yok..egzersiz zaten yok...
ben iyiyim ben yürüyebilirim diyor.gideyim mi okula babam işe gitsin mi diorum gitsin diyor.sen :? diorum ben tek başıma dururum diyor...
bazen konuşunca kabul edio ama.... son gelen bakıcının dişini kırdı vurunca...durduk yerde sinirlenio ..biz de pay alıyoruz...