Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hasta yatağı aldım. KDV'sinden muaf mıyım, hangi işlemleri yapmam gerek?

onurmng

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba başlık ta yazdığım gibi, özürlü kişinin kulana bileceği ekipman eşya program vs. kdv den
muhaf olduğunu duydum....
Bunların listesi varmı ?
mesela hasta yatağı aldım mağzadan kdv indirim işlemini nasıl yapıcaz..? mağzadan mı yoksa faturasıyla bir yerden tahsilmi edicez....

tşk ederim....

kd den muaf oldugunu duydun uz ama yazisini ekleyen olurmu

doktorun yazmadigi raporun olmadigi bir seyi alamazsin vergisiz:( doktor yazarsada her urun icin bir sure var
mesela isitme cihazi icin 5 yilda bir alabilcez
bundan emekliler odemiyor ama calisanlardan kesilen katki payi var

Yahu şayet engellinin kdv'den muaf olduğu birşey sözkonusu ise, bunu satan firma direk kdv eklemeden vermesi gerekmiyor mu? Beyan ederken de gerekli belgelerinizi vermişsinizdir onları iliştirecek olup bitecek.

Ben engelliler için kdv'den muaf ürün aldım, direk faturasında görülen +kdv bölümü iptaldi. Zaten bi kere o kdv'yi bir ödeyin, cebinizden çıksın satın alırken bakın bakalım geriye alabiliyor musunuz.. :):):)

özrülünün günlük hayatını kolaylaştıran her türli Araç-Gerec kdv den muaftır bu bi kanundur.

Üst Alt