Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hasta yatağı satan var mı?

leyladerin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Babamız 5 Şubat 2019 tarihinde trafik kazası sonucu, beyin kanaması geçirdi... Duruma bağlı, felç, hafıza kaybı, bilinç kaybı, Alzheimer (çarpmaya bağlı)...
Şu an da babam yatağa bağımlı çok süreçler atlattık, babam motor kullanan kendi başına yaşayan, son derece dinç delikanlı 77 yaşında bir adamdı...
1 Ay yoğun bakım, 1,5 ay palyatif yoğun bakım, sonra eve geçiş, şimdi fizik tedavi için tekrar hastane, düzelir mi??? Doktorlar umutsuz, benim de çok umudum yok, bizi tanımıyor, çok az kelime çıkıyor ağızdan anlamlı değil, ortamla bir ilgisi yok gözlerini dikiyor ve sadece bakıyor...
Ağızdan besleme yapabiliyoruz şu aralar neyse ki,

Bizim hasta yatağına ihtiyacımız var satın almak istiyorum, belediyeler veriyor diyorlar ama şükür görmedik... Babamın maaşı da olduğundan alamaz zaten, satan birisi ya da aldıkları yerleri söyleyip tavsiye verecek olan arkadaşlar yazabilir mi lütfen... Teşekkürler herkese acil şifalar dilerim...

Üst Alt