Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastahaneye randevu almıştım... [O an]

SOON ĞÖLĞE

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
03.12.2014 başım çatlıyordu Üşüyordum hasta olmuşdum Karayolları misafirhanede dinleniyordum benimle beraber kalan arkadaş ne yapıyorsun demişdi başım çatlıyor randevu alıyorum yarın hastahaneye gidecegim dedim sonra banada al birlikte gidelim dedi.
04.12.2014 saat 01:30 civarı beni aradı gel misafirhaneye gidelim dedi tam yola çıkacakken telefon geldi abi yolda kaza olmuş gelmen lazım bende Karayolları Trafik sefi olduğumdan yanıma bir eleman alarak gidecekken arkadaşım gitme adamlar halleder dedi ben de olmaz ya bir kaza daha olursa yola araç parçaları dagilmişdir onu temizleyip tutanak tutacam dedim
arkadaşım gitti arabaya bindim tam haraket ettik 3 arkadaş aradı ayrı ayrı ığdıra geldim görüşelim dediler. ben de kaza olmuş işi bitireyim ararım dedim onlarda işciler yapar gitme dediler sanki herkes beni durdurmaya çalışıyordu ama gittim işimizi hallettim.
geri dönerken yolda çalışan diğer iki eleman bizi durdurdu abi Çarşıda işimiz var biz de gelebilir miyiz dediler ben de gelin dedim.
yolda ilerlerken karşı şeritten direksiyon hakimiyetini kaybeden adam bizim arabaya vurdu. yolda aldığım iki arkadaş öldü. ben de sağ gözümü ve sağ kulagımı kaybettim kolum kırık kafatası kemigim yok yüzümde kemik yok. arabada diğer arkadaşın da bacağı kısa kaldı
2 ay yogun bakımda kaldım halen hastahenelere kontrole gidiyorum kısacası benim Hikayem hastahanede ki randevu ama yine de şükürler olsun allaha allahtan gelen herşey ğüzeldir sabırlı olmak lazım

SOON ĞÖLĞE

"Allah'tan gelen herşey güzeldir" demissiniz ya nasıl da guzel soylemissiniz. Allah tedavi surecinizde isinin en iyisini yapan en guzel insanlarla karsilastirsin sizi.

Üst Alt