Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalığı kronik, dirençli depresyon olan var mı?

volkan6778

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Umarim yalniz degilimdir...Arkadaslar gün icinde bazen keyifli,mutlu(mani degil yanlis anlasilmasin) ama cogu zaman keyifsiz,moralsiz,hic bir seyden zevk almayan biri oluyorum...keyifli oldugum zaman tam duzeldim diye sevinirken birden dibe vuruyorum tekrar.bu dalgalanmalar beni cok üzüyor.Diyeceksiniz ki hepimiz keyifsiziz ama öyle degil iste.benim ki zit iki durum.sizler en azindan fiziksel bir engeliniz yoksa calisabiliyorsunuz.ben bu halimle ne birsey yapmak canim istiyor ne de bise yapiyorum:(

Pelin00

Pelin hanim,wellbutrin e cymbalta ilr birlikte basladim.ilk 3 gün epey bi keyiflilik geldi hem de oyle boyle degil.sonra yan etkiler basladi.6. Gün anksiyetem tavan yapti.huzursuzluk basladi.birakmak zorunda kaldim.belki 3-4 gun dayanabilseydim gececekti ama olmadi.ya sanki wellbutrin fayda edecekti:( ama olmadi

Kullandiginiz ilaç var mi?

volkan6778

Evet ,3 yıldır çeşitli ialçlar kullandım,son 1 aydır wellbutrin 150 mg,aripa 15 mg,cedrina 150 mg kullanıyorum,doktorum bikaç ay devam edelim dedi,faydasını görmememe rağmen:(

silk

Gecmis olsun acil sifalar insAllah,hastaliginiz teshisiniz ne? Wellbutrin e baslayali keyifte ,hayattan zevk almada olumlu bir degisme olmadi mi?

volkan6778
Teşekkürler ,hepimize geçmiş olsun .Bipolar bozukluk benimkisi şimdilik :))Wellbutrin bile kar etmedi bana.Hiçbişey yapasım gelmiyor

silk

Anladım.1 ay oldu diyorsunuz.1 ay daha bekleyin derim.2. ayda hatta 3. aya girerken olumlu sonuclar alinabiliyor..Sıkınti sadece hisbise yapmak istememek mi.cökkünlük mutsuzluk sinirlilik falan yok mu.

volkan6778

Hiçbir sebep olmamasına karşın mutsuzluk,çökkünlük ,gerginlik,yavaş hareket etme,beynimde bi dünya karışık düşünceler,üşengeçlik,kimseyle görüşüp konuşmak istemiyorum.şu satırı bile kendimi zorlayarak yazıyorum inan:rolleyes:

silk

Al benden de o kadar.ayni ben de oyleyim.birisi bizi mezara atip ustumuze toprak atmali.ya da keske imkani olsaydi da devamli uyuyabilseydik :)

volkan6778

Çorap değiştirir gibi ilaç değiştirirseniz tabiki Düzelme sağlayamazsınız..doktorun verdiği ilacı sabırla en az bir 3 ay kullanım bakalım..sonuçlar yine aynımı

OğuzHan55

Ben bu sözlerinizi kendime çekmiyorum cünkü ben çorap degistirir gibi ilac degistirmiyorum.Ama siz hala israrla beni ÖYLE DAVRANMAKLA sucluyorsunuz.3 ay kullanmakla ,beklemekle bitmiyor hocam bu iş.yan etkileri var,3 ay sonra ilacin fayda etmeme ihtimali var,hatta ilacın daha kötü yapma ihtimali var.siz bunlara inanmayacaksiniz zaten o ayri ,ilaclara toz kondurmuyorsunuz ama ben bunlara tanik oldum kuru sıkı atmiyorum

Sözüm sana değil genel konuştum ilaçlara niye toz kondurmayayım:))ben ilac kullandırma taraftarı değilim..ancak ortada bir sorun varsa ve kendi kendine başaramayıp hekime gidiyorsan Hekimin verdiği ilacı en az 3 ay kullanın ve hekim tavsiyelerine uyun diyorum bunun neresi yalnış:)psikiyatri ilaçları evet faydasından çok yan etkileri var bu doğru Ama ben diyorum ki sabırlı olur ilacı kullanmaya devam ettikçe yan etkileri zamanla azalıp kaybolduğunu göreceksiniz..psikiyatri ilaçları ağrı kesici gibi hemen etki göstermez düzenli ve uzun kullanmanız gerekiyor bunun neresi yalnış:)Hangi ilacın yan etkisi yok Hadi göster bana:)

OğuzHan55
Yan etki degil asıl muzdariplik,fayda etmemesi...doz uygunsa yan etkiler 14 güne geçiyor en fazla.1 sene,3sene kullanip tam fayda goremedigim ilaclar var.o yuzden dopamin dopamin deyip duruyorum işte:)

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Hocam sen de veriyon ara gazını hee:D

Benim söylediklerim yalnış anlaşılıyor azar işitiyoruz Bişey demiyorum daha:)istediğiniz gibi kullanın..

Üst Alt