Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalığım nüksetti. Rapor oranımda bir artış olabilir mi?

kavasesat88

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler ben kanser hastasıyım 2009 da aldığım sağlık raporum %41 ama sonrası hastalığım nüks etti ve ve kök hücre nakli oldum acaba sağlık raporum yükselme gibi durumu olabilir mi?teşekkürler..

peki tekrar kaymakamlıktan sevk almam gerekiyo mu yoksa direk sağlık kurumuna gitsem raporu alabilir miyim.Size göre kac puan alablirim 2002 de kanser hastalığına yakalandım tedavi oldum ve 2008 de nüks etti sağlık kurumu %41 verdi ve 2009 da tekrar nüks etti ve tedavi oldum ardından otolog kök hücre nakli oldum nailden 5 ay sonra ışın tedavisi gördüm şuan tedavilerim devam ediyor sizin görüş açınızdan ne kadar puan verebilirler...teşekkürler

Halen 2022 maaşı mı alıyorsunuz? Bu nedenle mi kaymakamlıkla ilişkilendirdiniz raporu? Öyleyse, evet, kaymakamlık sevki ile gitmeniz çok daha doğru. Böylece rapor için hastaneye ücret ödememiş olursunuz...

Ama teorik olarak evet, Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birine kendi talebinizle de başvuru yapabilirsiniz.

Hangi oranda rapor verileceğini bilemiyorum. Sakatlık oranı cetveli'ni inceleyip fikir edinmeye çalışabilirsiniz. Ama bence en doğru yanıtı tedavinizi yürüten doktorlardan alırsınız...

Üst Alt