Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalığımdan dolayı çalışamıyorum. Ne yapabilirim..?

Musak53

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 12-13 yaşında iltahaplı eklem romatizma hastalığına yakalandım fakat bu tanı 15 yaşında konuldu ilk 1 sene sağlık ocaklarında geçti ömrüm 1 sene yataktan çıkamadım okulumdan hayatimdan oldum en son her kafadan bir ses çıktı ve ne olduğu belirsiz bir doktora gittim yanlış tedavi uygulandı ve 1 senem daha gitti. En son doğru tedaviyi bulduktan sonra düzenli bir şekilde ilaç muayene süreci zarfinda ayağa kalktım bütün eklem yerlerimde kısıtlilik oluştu.

Kendimi bildim bileli hiç bir yerde çalışamadım. Calisamiyorum da . Ve yahut önüme öyle bir iş çıkmadı. Benim yaşım 24 bu yaştaki insanlar evlerine ekmek götürür çalışır ve çabalar. Benim tek yapabildiğim çaresizce ömür boyu ilaç kullanmak hiç bir şekilde hic bir ihtiyacimi karsilayamiyorum. Maddi-manevi . Yürüyorum 1 saat sonrası engeller . Çalışıyorum 1 saat sonrası yine engeller . Psikolojim bozuluyor gün geçtikçe. Bilgisizlikten, çaresizlikten. Rapor ise rapor. arkadaş benim bir şekilde çalışmam para kazanmam lazım. Madem kronik bir rahataizligim ömür boyu tedavi surecim var. Bunu çekeceğim ben . Bu çektiğim süre içinde benim birseyler yapıp hayatıma renk katmam lazim.

Dediğim gibi bilgisizlikten adım atamıyorum. Bu heyet rapor gibi işler icin ne yapılması gerektiğini lütfen bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardım etsin. Hayatım daki değişikliklerin renklerin neşelerin sebebi olsun. Bilgi sahipleri ....YARDIM..!!

Merhaba aynı hastalığı 11 yaşımda ben de yaşadım 1 ay yatakta ayaklarımın üstüne basamadığımdan kalkamadım daha sonrasında penedur isimli penisilin iğne vuruldum ilaç tedavilerim düzenli şekilde devam etti.

Ancak bu hastalık kalp kapaklarında tahribat yapan lanet bir hastalık özellikle çocuk yaşlarda geçirilirse.Benimde bu rahatsızlık sonucu kalp kapak hastalığım oldu ve hem mitral kapaklarımda yetmezlik hem de kalpte büyüme neticesinde sol ventrükül hipertofisi(hipertansiyon)ayrıca aort kapakta da yetmezlik oldu.

Demek istediğim sende bu hastalıklar var mı ya da bir kalp doktoruna görünüp sorguladın mı?İnşaallah yoktur eğer var ise de ben bu hasatlıklardan %45 rapor alarak engelli erken emekli oldum.Selamlar.

Çok geçmiş olsun bu tur rahtsizliklarim yok veyahut var ben bilmiyorum benim tedavim de günlük 7 hafta sonları 12 - 13 adet ilaç içiyorum embrel kullaniyordum bir ara şimdi sadece hap. Tedavi gördüğüm hastahane var evet. Heyet raporu için bilgi aliyim dedim bir kağıt verdiler elime sigortaya gidip hastahaneye sevk alacaksın dediler . Ben şimdi bu sevki ne üzerine ne diyip alacağım. Yanlış bilgi sonucu yanlış başvurular yaptığım zaman çöpe gidecek. Bilinçli bir şekilde gitmem lazım. Misal erken emeklilik ?
Calisabilir ayakta oturarak vs. Vs. Bunun gibi

Benim yapmam gereken ne olabilir ? Nelere dikkat nelere onem göstermem neleri yapmam gerekiyor

tedavi gördügün hastane rapor vermeye yetkilimi devlet yada üniversite hastanesi olucak

Evet tedavi gördüğüm hastahane kocaeli üniversitesi hastanesi

Tedavi gördüğün bölüme rapor almak istiyorum diye söyle onlar seni yönlendirecek .

Üst Alt