Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalığımdan dolayı hızlı yazamıyorum. Sınavlarda nasıl bir yol izlemeliyim?

burak_1986

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben serebeller atxi hastası olduğum için hızlı yazamıyorum ve yazım çirkin oluyo.sınavlara nasıl girmem gerekiyo? yardımcı istemem mi gerekiyo?

sınavlar zaten yazılı olmuyor test sistemli oluyor ama sınavlara girmeden önce rahatsızlığını belirtirsen yardımcı alma hakkına sahipsin tabi.Bence eğer rahatsızlığın yazı yazmana engelse kendine yardımcı talabinde bulun.şimdiden girebileceğin sınavlarda başarılar diliyorum...

Sevgili dare,
Profilinizden, Açık Öğretim Fakültesi Öğrencisi olduğunuzu okudum. AÖF sınavlarının tamamı çoktan seçmeli test şeklindedir. Eğer hastalığınız optik formdaki doğru seçenekleri işaretlemenize engelse, bunu fakültenize ya da bağlı olduğunuz AÖF bürosuna bildirdiğiniz takdirde mutlaka sizin için bir çözüm bulur, size ayrı bir sınav görevlisi tahsis ederler.

Gerçi üzerinden çok geçti ama ben açık lise sınavlarında yardım almıştım. Arkadaşların belirttiği gibi bu konuda ihtiyacını belirtirsen yardımcı olacaklardır. Başarılar :)

arkadaşlar ben hem açıköretim hemde selçuk üni. dış ticaret okuyorum

Ben görme engelim nedeniyle sınavlarda (özellikle optik cevap kağıdı kullanılanlar) yardımcı sınav görevlisi kullanıyorum. Bunun çok faydasını görüyorum. Sen de böyle yapabilirsin.

Üst Alt