Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalığımı belirtmeden ehliyet için rapor alırsam erken emeklilikte sorun olur mu?

Kosavalı

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Şimdi arkadaşlar benim şuan .B. Sınıfı ehliyetim var hasta olmadan önce almıştım %84 raporum var vergi indirimli emekli olmama 6 var ehliyetimi değiştircem yani yeni ehliyet alçam özel hastaneden birşey. Yok deyip rapor alsam 50 TL karşılında ehliyetimi kolay bir şekilde almış olursam eğer emeklilik zamanı. Geldinde SGK sıkıntı yaparmı sen özelden ehliyet için rapor aldımı görebilirmi ne gibi sıkıntılar doğar arkadaşlar yardımlarınızı bekliyom AYDINYAVUZ DJ_BORAN

Son düzenleme:
Kosavalı

Ehliyet başvurusunda var olan bir hastalığınızı gizlemediğinizi beyan ediyorsunuz. Bir şey demezseniz bu ilerde soruna yol açabilir mi diye tereddütüm var

OturanBoğa

hastalıgım şizofren mesela ne gibi terettüt hocam aydınlatırsanız çok sevinirim

Kosavalı

Beyan Formu'nda "Ruh hastalığı (ağır akıl hastalığı, zekâ geriliği, demans(bunama), kişilik bozukluğu, ağır davranış bozukluğu) var mı?" diye sorulur. Orada "yok" derseniz, yasal olarak yanlış beyandan dolayı sorumlu olursunuz.

Vaktinde almışınız gene söleyin engelinizi

@OturanBoğa

hocam beyan formundaki durumları yazarsam eğer elimdeki ehliyeti iptal ederler vermezler

Ben anlamıyom konuyu açıyorum acık bir şekilde anlaşılır kelimeyle ama yorumlara bakıyorum yorum yazan kişiler iki laf edip kaçıyorlar konuya cevap verdiyseniz konunun devamını getirin yada konuya hiç girmeyin. Saygılar

Kosavalı

Cevaplar verildi ya. Düzenleme belli, buna uyup uymamak kişinin tercihi. Kimse "yanlış beyanda bulun, bişey olmaz" diyemez. Sen bilirsin...

Üst Alt