Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalığımın ilerleyip ilerlemediğine dair kurul raporu istendi..?

dilko28

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
MERHABALAR arkadaşlar yine fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var.
SIKINTI ŞUKİİİ
6.yıldır özel bir şirkette özürlü kadrosunda çalışmaktayım
özür durumum %56 sürekli
iş yerimin değişen doktoru benden ÖZÜR durumumun ilerlemişmi gerilemişmi babından yola çıkarak
ve bunun sonucununda teftişe gelen bakanlık larca sorulduğunu beyan ederek
benden normal bir devlet hastanesindende olsa bir kurul raporu istiyor

1.ben bu kurul raporunu normal bir devlet hastanesinden alsam
almaya çalışsam çıkan sonuç benim asıl raporumu degale edermi?
2.doktorun böyle birşeyi şart koşma hakkı varmı?

ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler

Böyle bir şey ilk defa duyuyorum. Ayrıca gerekçe olarak öne sürülen argüman da külliyen desteksiz... Ne doktorun böyle bir hakkı var ne de gelen müfettişlerin.

Her gelenin keyfi için hastanelerde sürünme mecburiyetiniz yok.

saçmalık 1996 da alınan raporla işe girdi bi ablamız öle saçma iş olmaz o doktora söle doktorluğun gözden geçirilicekmiş ondan hala doktorluk bilgisine sahip olup olmadığını anlamak için gidip yeniden tıp okuman tekrar not alman gerekiyor de salak kafasına göre seni süründürmeye hakkı yok valla sopalık.... öle bi mecburiyetin yok duymazdan gel yada kır burnunu gitsin zaten amaçları çıkartmak sanırım yoksa böle saçma bişey neden istenirki...

evet amaçları personeli azaltmak ve en çürüğü göndermek sanırım
halbuki 6 yıldır hatasız bir şekilde ve birden fazla sorumluluk alarak çalışıyorum
neyse kısmet birazda deveye diken insana ...............n yaranırmış biz öyle bir şey düşünmeyince onlar düşünmeye başladı demek.

işe girebilmek için

merhabalar değerli arkadaşlar
hiç bişey yok iken sürekli bir problem çıkmasından dolayı özürlü yaşantımda
artık herşey gözümde büyüyüp buda bir problem teşkil edermi ilerde diye düşünür oldum

roporum sürekli alma nedeni olarak (işe girebilmek için) dir yazıyor bundan dolayı ilerde bir problem yaşarmıyım?
yada bu bir problem midir?
şimdiden teşekkürler

İşyerim sürekli ibareli raporuma rağmen yeni rapor istiyor. Ne yapmalıyım?

merhaba 6. yıldır çalıştığım özel sektör benden sürekli ibareli olan raporumu yenilememi istiyor
ve bunuda yürürlüğe yeni giren benim bilmediğim bir maddeye dayandırıyor ricam oki yürürlüğe yeni eklenen yada giren böyle bir madde mevcutmu ????teşekkürler

işyerinin böyle bir istekte bulunmaya hakkı yok. neye dayanarak ne sebeple sizden yeni rapor almanızı istiyorlar?

Yok böyle bir şey! Hangi yasaya/maddeye dayandırıyorsa onu açık olarak belirtsinler.

Üst Alt