Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalığımın memurluğa engel olup olmadığı ölçülüyor

s!gMa!

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
15
  • Kamuda engelli memurum, işe başlangıçtan sonra 3 defa mani atağı geçirdim ilk mani atağım başlangıcında aklım pek yerinde değildi yanlış mail atmam sonucu ihaleye fesat karıştırma (teşebbüs) eylemine karıştım okul müdürü ile görüşmeye polis geldi yetkili birisi sonralardan da anladım ki teknik takibe düşmüşüm o ihale olayından sonra bir gün günlüğümde stresli olduğumu belirten şeyler yazdım, sabahta psişik algılarım ile günlüğümün okunduğunun farkına vardım aynı gün sabah 3-4 kişi geldi sivil polis olsa gerek okula mesai arkadaşım ile görüştü. O da o bizi rüyasında eşek arısı olarak gördü falan diye anlatıyordu çay ocağından geçerken duydum meğer ki işyerinde de bilgisayarım denetleniyormuş bunu da anladım :)..

• 2. mani atağım esnasında iş yerine gittim güç bela 1. derece amirim ile baktım emniyetten yetkili kişi olsa gerek mavi takım elbiseli o adam yine müdürün odada sonrada mesai arkadaşım ile görüştü...

• 3. mani atağını, psikozu başka bir birimde aynı kurumda çalışırken geçirdim ondada izin alıp 15 saat yol tepip memleketimdeki doktoruma gözüktüm, TRSM'de yabancı birisi vardı müfettiş görünümlü. Eczaneden ilaç aldık tekrar TRSM'ye döndük normalde planda ve ihtimalde yoktu tekrar dönmemiz doktorum müfettiş görünümlü kişi ile görüşüyor ve tüm çalışanlar kapı dışında idiler. Doktorum beni hiç üzmemiştir hep gülmüş ve güldürmüştür benim yüzümü Allah ondan razı olsun; o adama ben onun Alanya'da TRSM'ye gitmesini söyledim diyordu mahcup ve üzgün bir ses tonu ile. Ayrıca bazen psişik kabiliyet mistik algılarım felan açılır ama hezeyanlarda karışır ekseriyetle eczanede beklerken kulağıma Mesut Memur olabilir mi sorusu ardından doktorumun olabilir sesleri beynimde cereyan ediyordu. Hastalığımın memurluğa engel olup olmadığı ölçülüyor idi anladığım kadarıyla.

Sizce ihaleye fesat karıştırma eyleminden mi kaynaklanıyordu doktoruma kadar soru sorulması yoksa başka işler mi dönüyordu işin içinde?

İhaleye fesat karıştırma eylemini yaptığımı detaylıca memur bi abiye anlattım işinden olurdun dedi. Şükür olmadık. Bir memur abi de okul müdürüne dua et o kurtardı seni dedi bana :).

Bırak milleti ... Sadece kendine şunu söyle. Ben işimi yapıcam ve diğer olan şeyleri gerçek veya varsanıda olsa takmıycam... Yoksa bişeylerin var olduğunu düşünürsen sıkıntı... Şuanlık idare edip herşeyi düzeltebilirsin gibi duruyo... Hatta böyle bi durumla ilk defa karşılaştıysan eğer bunu çözersen sana bir kalkan görevi bile görebilir. Birdahaki şüphelerinde veya gerçeklerinde nasıl hareket ediceğin konusunda yardımı olur. Bu olayı zamanla çöz ve bidaha böyle olayların içine sokma kendini bence...

Sen çalışırken dürüst ol
Değilsen bile ol
Tek söyleyeceğim bu..

Üst Alt