8 yaşındayken rahatsız eden düşünce tekrarlarım ve kendine zarar verme vardı.
15 yaşında ilk travmalar sonrası psikotik depresyonumu yaşadım. Doktorların beni tedavi etmek için tvye çıktığını beni takip ettiklerini düşünüyordum.
2003 yılında ilk mani atağımı yaşadım ve Osmangazi Tıp fakültesine yatışım oldu. Yerimde duramıyordum ,gittiğim liseyi değiştirmeden, şehirler arası otobüslerde sigara yakma vb.
2011 yılında yine yatışım oldu Osmangazi Tıp Fakültesine,67 gün yattım. Doktorların hasta rolü yaptıklarını düşünüyordum . Küçükken doktor olmak isterdim bipolar hastası doktor geldi gerçekten. Kaymakamlıkta da gözüm vardı eskiden , bu sefer hıçkırığı geçmeyen kaymakam geldi. Bu kadar tesadüf nasıl olur, oluyormuş.
2014 yılında devlet hastanesinde yattım. Tvdeki yarışma programı ile konuşuyordum, beni duyuyorlar ve cevap veriyorlar gibiydi. Web camdan izlendiğimi düşünüyordum. Bir forum sitesine girdim, her cümlenin başka bir anlamı vardı. İyice uçunca bunu çözdüğüme inandım. Mesela ben merhaba diyorum aslında mana aleminde hoşgeldiniz demkmiş gibi.
2021'de freudun ruhu bir medyum yardımıyla iç sesimi ele geçirmeye çalışıyor, özelde psikiyatristim de aynı yöntemle bana direktifler veriyordu. Mesela;
Freud: Demek intihar ettim,çene kanseri ne kadar acı veriyor biliyor musun?
Doktorum:Onu dinleme,iyi olacaksın.
gibi içseslerle boğuşuyordum.
Yine ajanlar tarafından takip edilme , perdeleri sürekli kapatma ,keskin nişancıları engellemek için gibi davranışlarım vardı.
yine başka bir kişiliğe geçme ve hatırmayamama , o kişilikte birine zarar verme korkusu gibi şeyler de oldu Ahmet Ümitin Sultanı öldürmek kitabını okuduktan sonra.