Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalık insanı alçak gönüllü yapabilirmiş

BİLİR

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
bakın hastalık deyip geçmeyin sabırla sevabınız artar ayrıca alçak gönüllü olurmuş insan allaha baglı ve güçsüz oldugunu anlıyor kontrolün allahda oldugunu anlıyor

Sadaka vermek iyilik yapmak merhamet zenginleştirir hastalıkları azaltır

Ihtiyaçdan fazlasıyla sadaka verin iyilik yapın böylece hastalığınız azalacak ve zenginleşmeniz hızlanacaktır allah imkan sağlarsa yoksa sabır belki sabır sizi başka kötülüklerden koruyordur bu hastalık allahı unutmakdan koruyordur

valla hiç o alçak gönüllüler bizi bulmadı. Tam tersi engelli olmayan insanlar sanki daha bi alçak gönüllü. Bu siteden bu kazanı mı elde ettim?
Dİp not: Bu sitede tanıdığım üyelerin çoğunda bu özelliği görmedim yada farkedemedim
...

Bence, Alçak gönüllü olmak engelli engelsiz farketmez yeterki adam gibi adam olsun

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MAYDONOZ
sizi hastalığınızdan vuran kim merak ettim o şerefsizleri..akrabalarmı yoksa konu komşumu...yani özel değilse ne istiyorlar sizden...

BİLİR
bende Müslümanım elhamdülillah ama sizi fazla teslimiyetci gördüm...eğer toplumun acımasızlığı ve zalimliği karşısında pes edip mücadelenizi duruşunuzu bozarsanız kendinize olan saygınızı yitirebilirsiniz...anlıyorsunuz beni değil mi ...engelin kaderin kimden geldiğini bir kenara bırakıp bundan sonra olacakları hesaplayıp direnelim...bu direniştir size nefes aldıran...bu duruş..

ne diyeceğimi bilemedim...ateş düştüğü yeri yakar demişler..sizi anlamamıza imkan yok..inşallah bu sıkıntıları aşarsınız...gurbet ellerde yalnız kalmamanızı isterdim..inşallah aileniz size gereken manevi desteği veriyordur...Allah yardımcınız olsun...toplumlar her dönem zalim olmuştur..en medeni diye yutturulmaya çalışılan toplumların iç dinamiklerine baktığımızda bile büyük acılar yaşattıklarını farkederiz biliriz...ben Güney Kore ve Japonyada yaşamak isterdim..anlayılanlara göre oralardaanlayış ve saygı kriterleri çok yüksekmiş..ama farklı olmak her zaman zordur..insanlar farklıları hep ezmiştir..hep yok etmeye çalışmışlardır...

Ben doğuştan beri engelli olduğum için engellim olmasaydı nasıl biri olurdum bilemiyeceğim. Dar görüşlü değilim şükür.
Velakin iyilik yaparak sadaka vererek hastalığım azalmiyacağını bildiğim için bundan beterinden korunmak için bol bol spor yapiyorum kaslarımı antraman yapiyorum.

Ama en önemlisi kendimi olduğum gibi seviyorum. İyi ki varım yaaa :eek:

İki Dünya yok (yanlış)ecelle dünya hayatı biter ebedi olan ahiret baslar .bir kaza hafif sıyrılarak anlatılır ziyarete gelen verilmiş sadakan varmış der. Sadaka vermekle Elbette hastalık gitmez fakat basa gelecek olan musibetin önler veya ucuz atlatır.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tedavi olalım olamazsak allahın amacı var sabredelim

Hastalıgı yeni vereceği tedavi yöntemleriyle hastalığın gereği kalmadığında tanrı kaldıracaktır. Hastalığın değerini bilelim fakat zaten allah azaltmak istediğinde mecbur bırakıp doktorlara gönderiyor veya yeni çareleri sana getiriyor

vallahi bende tam aksi oldu.benim hastalıgım başladıgında ben dahada agresif bir durum gösterdim.ben sonradan işitme kaybı yaşadım,buda benim pisikolojimi kısmende olsa bozdu.tabiki zamanla alışıyorsun bu duruma normale dönüyorsun ama şuda bir gerçekki,çevren tanıdıkların dostların degişiyor.en sevdiklerine.dostlarına,akrabana sendemi brütüs diyecek noktaya geliyorsun,çok şükür düzenli gelirim ve sürekli bir işim var,lakin hem engelli,hemde maddi anlamda sıkıntı yaşayan engelli kardeşlerim kimbilir ne dışlanmışlıklar yaşıyordur,onun içindirki ben engelli olupta hala hoşgörülüyüm diyen çok kardeşime imreniyorum.rabbim herkesin ama herkesin yardımcısı olsun...

Üst Alt