Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalıkla ilgili alanlarda çalışamaz ibareli raporla EKPSS'ye girmek..?

zeki insan

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
ruhsal ve duygusal alandan engelli raporu aldım ama raporda hastalığı ile ilgili alanlarda çalışamaz yazıyor.acaba bu alanlara neler girer?bilgileriniz için şimdiden teşekkür eder,saygılar sunarım

obsesif komplesif hastasıyım

bende 1 sene öncesine kadar çeşitli objeleri takıntılı şekilde kullanıyordum.(saymak,kusur arama,düzeltme,çizgide düz gitme filan) şu sıralar bu konuda eskisi gibi çok tekrarlamıyor fakat konsantreyi kesinlikle yok ediyor.

soruna gelirsek bende pskyatiden %25 depresyon %25 göğüs hast. tanısı ile aldım. (sorumluluk gerektiren işler,ağır efor) buna göre yetki sahibi olacağım işlerde çalışamayacağım ve tabi ağır veya hızlı olmam gereken işler.

örnek: nakliye,kargo,fabrikarlın ilgili böümleri

akıli dengen yerindeyse her işte de çalışabılırsınız özellikle kamu da sizler için cok daha ıyı.. önemli olan raporun yüzde kırk olması.. detaylara takılma her işi yapabileceğini düşün..değerli olduğunu düşün kendinle barışık ol.. gerisi ALLAH kerim

raporumda hastalıkla ilgili alanlarda çalişamaz diyor ne yapmalıyım

ruhsal ve duygusal alandan engelli raporu aldım .raporumda hastalığı ile ilgili alanlarda çalışamaz yazıyor.obsesif komplesif hastasıyım.acaba bu alanlara hangi iş kolları girer .bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.mesela avukatlık kadrosu açılırsa bu kadroya yerleşebilirmiyim

Üst Alt