Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalıklara göre rapor oranımızın az olduğunu düşünüyoruz. Sebebi ne olabilir?

İZMR

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
yakınım kuruldan
işitme kaybından %14
ürogenital bölümden desteksiz kısa mesafade yüreyebilir diye %40
kardiyolojiden %20
60 yaş üstü olduğu için %10 verilmiş

peki sorum şu toplamda %84 ediyor. ama tüm vücut fonksiyonunda özür dururmu %63 olarak vermiş bunun sebepi nedir
vergi kesintisi mi oluyor burda yada başka bir iş mi var ben anlayamdım

bir de psikolojik rahatsızlığı var nöroloji görmemiş psikayatri görmüş sadece o puan vermemiş. halbuki psikolojik rahatsızlığı olan kişi bunu nöroloji mi verecekti?

cevaplayan ark. teşekkür ederim

bende aynı soruyu sormak istiyorum normalde gözum 03 02 yani gözum yuzde seksen bir gözum yuzde yetmiş oluyor ama vucut fonks.yon kaybı 2 3 yıl önce olsa yuzde 60 imiş şu andaki hesabagöre yuzde28 bu kadarda olurmu yarıdan aşagı duşuyor bizi saglama çıkarıyorlar madem öyle niçin ehliyet surucu belgesi vermiyorlar.bunda bir çelişki yokmu bu ölçutlerde iyileşme olacakmı acaba

göz özürlü puanı

bir göz 0.4 diğer diğer göz 0.3 artmıyor yazılmış hasta katarak ameliyatından yarar görür demiş göz doktoru burda özürlü puan tablosuna göre baktım pek sonuca ulaşamadım sizce % kaç oran verilir hasta çok az derecede görüyor kuruldan göz için çıkabilecek oran nedir acaba:confused:

Göz için hangi oran verilir bilemiyorum. Göz doktoru yazmadı mı rapora?

Sonucu bu başlığa yazarsanız sevinirim. aşkaları için yararlı olur...

göz doktoru 04.03 artmıyor katarak ameliyatından yarar görür demiş ameliyat olduktan sonra oran verilir demiş önce sonra puan verilir demiş bu raporu aldıktan sonra kaç ay sonra tekrardan başvurma hakkı vardır

6 ay sonra yeni bir rapor için başvuru yapabilirsiniz. Ya da verilen rapora il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz ederek başka bir hastaneye sevk alabilirsiniz.

ben vergi indiriminden yuzde 17 aldım il saglık mudurlugune itiraz ettim başka hastaneden yuzde 28 aldım ilsaglık mudurlugu raporu bana verdi nerye verecegim buraporu dedim biz sadece us yazı yazıyoruz dediler nereye verilecegini biz bilmiyoruz dediler.bu raporu alıp maliyeyemi gidecegim yoksa zaten 6 ay dolmak uzere vergi indirimine tekrarmı başvurayım.selamlar

Rapor %40'ın üstünde olmadığı için bir yere vermenize gerek yok.

Yalnız, %40 ve üzeri alamayacaksanız yeniden yeniden başvuru yapmak gerekir mi? Eziyet çekmeyin derim.

Üst Alt