Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalıklarımdan dolayı nöbetten muhafiyet raporu almak istiyorum..?

tethered kord

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese iyi geceler..
ben memurum konjenital rahatsızlıklarım var artık sıkıntı yasatmaya basladılar
tethered cord(96'da opere)tekrarladı
spina bifida
diastometamiyeli
lordoz(ilerlemis)
uzun süre ayakta kalamıyorum,agır is yapamıyorum nöbet cıkıslarında sag bacagımda ödem olurken artık sürekli olarak 0.5-1cm daha kalın
agrılarım basladıgında benim icin agrılardan bile korkuncu idrar tutamama sikayetlerim baslıyor
ben nöbetten muafiyet raporu icin basvuracagım yarın
sizce bu sikayetlerle bana muafiyet raporu uygun görürler mi?

hemşiresiniz galiba
özürlü raporunuz varsa yani % 40 ve üzeri rapor oranınız varsa isteginiz dışında gece görevine ve nöbete kalma konusunda zorlanamazsınız.
Ancak, kadın memurlara; tabip raporunda belirtilmesi halinde hamileliğin yirmi dördüncü haftasından önce ve her halde hamileliğin yirmi dördüncü haftasından itibaren ve doğumdan sonraki bir yıl süreyle gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez. Özürlü memurlara da isteği dışında gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez.”
ayrıca şu linki inceleyin
http://www.engelliler.biz/forum/cal...-dair-yapilacak-degisiklikler-tartisma-2.html

eşim de bende devlet memuruyuz . 1 ay evvel eşim yüzde 40 rapor aldı. polis memuruyum gece çalışmalarından muaf mıyım?:confused::(:mad::mad:

muhammet
eşin % 40 rapor aldı , sen bu rapora istinadenmi gece nöbetinden muaf olmak istiyorsun.hayır olamazsın.eşinin bu raporunun sana bir faydası olmaz.
eşinin ağır özürlü raporu olursa sana faydası olur.
egm genelgesi
[FONT=arial]
eşi veya çocuklarından özür oranı yüzde 50 ve üzerinde bulunanlardan günlük yaşam aktivitelerini başkalarının yardımı olmaksızın yerine getiremeyeceğine karar verilenler ile eşi veya çocuklardan özür oranı yüzde 80 ve üzerinde bulunan personelin talep etmeleri halinde, zorunlu ikinci bölge hizmetinden muaf tutulacağı hükümleri getirilmiştir.

[/FONT]

Üst Alt