Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalıktan dolayı maxsimum raporlu kalma süresi ve bunun emekliliğe etkisi?

byfendi

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar

ben yaklaşık 45 aydır hastalığımdan dolayı raporluyum yani istirahatlıyım. geçici iş görememezlik ödeneği alıyorum. çok merak ediyorum bu istirahatlı durumumun belirli bir süresi var mı? yani en fazla ne kadar istirahat raporu alabiliyoruz
sonra başım ağrımaz umarım. gerçi emeklilik işlemlerini başlatabilmek için vergi indirimi bekliyorum evraklar ankarada 2 aya kadar net bir sonuç alırım umarım sonrada emekli olacağım işverenimle ilgili bir sorun yok. çalışan görünüyorum hala işverenim çıkarmadı işten oda bekliyor tekrar işime geri dönerim diye .. ama çok zor görünüyor tekrar işe geri dönebilmem.!!

3 ayda bir ümraniye devlet hastanesine gidiyorum ve doktorlar istirahatımı yeniliyorlar ve 3 ayda bir almış olduğum bu heyet raporunda şu ibare var .../..../2011 ..../..../.2011 arasında istirahatı uygundur tedavisine böyle dvm edilmesi durumunda maluliyet derecesinin önemli anlamda azalacağına ve istirahat tarihini bitiminde tekrar kontrolüne diye bir ibare var

uzun lafın kısası rapor süresinin bu kadar uzun olması yani 45 ay bana bir sıkıntı yaratıtmı ileride teşekkürler...!!!

Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt