Arkadaşlar, hastamız yaşlı bir kadın. Bel fıtığı hastası ve artık ameliyat olma şansı yok. Ev içinde dahi yürüteç kullanıyor. Dışarıda ise akülü sandalye. Fazla yürüyemiyor yani. Dizlerini bükemiyor. Hastalığı baya ileri boyutta. Yatakta ise kendi başına doğrulmak için komidin vs gibi şeylerden destek alıyor. Yataktan kalkabilmesi için destege de ihtiyacı var.
yeni bir yatak almayı düşünüyoruz. Bunun için bu forumdaki yatak önerileriyle ilgili tüm linkleri aldım ve arkadaşıma incelemesi için gönderdim. Lakin genelde felçli hastalar için önerilmiş o yataklar. Bel fıtıgı hastamız için de ayrıca dikkat etmemiz gereken hususlar var mıdır? sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim.
Lütfen bu konuda tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum.
yeni bir yatak almayı düşünüyoruz. Bunun için bu forumdaki yatak önerileriyle ilgili tüm linkleri aldım ve arkadaşıma incelemesi için gönderdim. Lakin genelde felçli hastalar için önerilmiş o yataklar. Bel fıtıgı hastamız için de ayrıca dikkat etmemiz gereken hususlar var mıdır? sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim.
Lütfen bu konuda tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum.