Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane akşam vardiyasında bir memur hangi birimlerde çalışabilir?

weirder

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Eğitim sebebiyle gündüz okuyup akşam mesaiye gideceğim. Bu sebeple kadrom hastaneye verildi. Acil hariç hangi birimler akşam mesaisine uygundur? Kronik olduğum için acil gibi insan yoğunluğu olan bir birimde çalışamıyorum. Hastane ortamında başka hangi birimler olur?

Santral telefonlara bakarsın , hasta kayıt , doktor yanında sekreterlik veya genel durumun itibari nöbetçi memur hepsi bu!

göreviniz nedir tam olarak?

Memurum Nurtan

santral diye dusundum ben de. Ya da sunu secersen daha iyi olur diyebileceginiz var mi iclerinde?Mesela klinikte yatakli serviste calisma nasildir aksamlari ne is yapilir orada? Daha once hastanede aksam varsiyasinda calismadigim icin bilgim yok. Bir de Saat kacla kac arasi calisiliyor biliyor musunuz? fahru

seçim size bırakılmayabilir buna yönetim karar verir. nerede personel eksikliği varsa sizi oraya çekebilirler. yataklı serviste sağlık personeli değilseniz orası sizin için olmayabilir.

Tesekkurler Nurtan belli oldu yerim bugun. Yardimci oldular sagolsunlar

Üst Alt