Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane anılarımı bu başlığa yazacağım...

KaPtAn 16

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
benim hastane anılarım cok hepsini bu başlık altına tek tek yazacagım size

ilkini anlatayım yıl 1983 bende sürekli başagrısı başladı gözlerimde acayiplik oluncadoktora gittik bakıp hemen bizi bursaya KKB yolladı oda uludag tıp fakultesinin beyin cerrahına yolladı gittik şikayetlerimi anlattım muayne edip yüz felci gecirdigimi soyledi büyük ihtimalle beynimde bir sorun oldugunu söyledi birkac tane ilac verip ve MR cektirmek icin bizi İST CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNE YOLLADI cektirip bursaya doktora gittik filimlere bakıp tahlil yaptırmak icin fakulteye yatmamı istedi yattım tam biray tahlil tahlil birtürlü karar vereniyorlardı cünkü kesin birşey cıkmıyordu ikinci bir MR cektirmemizi istediler ve bizi busefer İST CAPA TIP FAKÜLTESİNE yolladılar gidip cektirdik bu ara ilaclara devam ediyorum başımın agrısı gitti gözlerimde biraz sorun var dudaklarımda biraqz cansızlık var ve filimleri alıp bursaya doktoruma gittik filimlere bakıp bana kafanı sertce biyere carptınmı diye sordu bende kaldırında arkama bakıp koşarken örnüme bakmamla beton elektirik direhine carptıgımı soyledim yarın fakulteye gelin hemen ameliyatı yapalım deyince babam sorun nedir hem yarın arafe dedi doktor olsun dedi onuben ameliyat ettiricem mühüm birşey yok 2 cm lik alanda kanama olup kalmış onu alacahız ertesigün fakülteye yattım ve ameliyata girdim 2saat sonra yatagıma getirdiler beni ameliyata giren doktor geldi beni baktı ve aileme ameliyat güzel gecti başında kanama yoktu kafatasının altında ufak su kesecigi oluşmuş gelişmesi ile beyne baskı yapıp yüz felci gecirmesine sebepoldu ve cokta kuvvetli baş agrısı yapar nasıl dayanıyodu dedi sonrada kendi doktorum geldi hadi gözünüzaydın umdugumdan daha ıyıcıktı dedi birkacgün yatsın dedi ücgün sonra cıktım bir hafta sonra gidip dikişleri aldırdım ve doktorumun muaynanesine gittim muayne edip ilaclara devam etmemi haftada bir kotrole gelmemi istedi kotrolu 15 güne cıkardı sonrada ayda biroldu bu boyle 5 -6 ay sürdü son kotrolde tamam artık düzeldin dedi ve karşıma oturdu şimdi beni iyidinle dedi 1 kesinlikle sigara icmicen 2 alkol kullanmıcan 3 baban denizci sen okumazsan bu meslshi secmicen dediklerimi unutma sonra bu soylediklerimden rahatsızlanıp karşıma gelirsen sopayı yersindedi ve vedalaşıp ayrıldık cok iyi doktordu allah herkesin karşısına boyle doktor cıkarsın

Üst Alt