Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane arşivi sağlık raporumu kaybetmiş!?

veys14

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba.

2016 kasım ayında aldığımız sürekli engelli sağlık raporunun kayıtlarının hastanede olmadığını öğrendik.

kaybolmuş deyip yeni rapor için başvurmamızı istiyorlar. raporun aslı elimizde mevcut. aynı şekilde rapor kökü dediğimiz poliklinik dolaşırken imzalatılan muaynelerin doldurulduğu kağıdın fotokopisi var (kendisinin hastane arşivinde olması gerektiğinden örnek yanımızda olsun diye fotokopisini almıştık).

rapor zamanı bütün muayneler enabızda var. yapılan testler bizde. poliklinik muaynelerine ait barkodalrın bazıları bile var.ısrarla yeniden heyete girmen lazım diyor arşivdeki memur..

kendi hatalarından kaynaklanan sorun yüzünden heyete tekrar girmek istemiyorum.ne yapılmalı bilgisi olan varsa sevinirim

Geçmiş olsun burası türkiye hocam herşey olabilir. Hastanenin kendi yaptığı hata yüzünden siz neden heyeye tekrar girickmissiniz ne guzel is vallahi. Bashekime falan sorun olmadi cimere falan yazacağınızı sikayet edeceginizi söyleyin bakalim belki ugrasmayip tekrar düzenlerler bir sekilde benim bildigim birde bilgisayarda kaydi durur ama nasil bulamiyorlarsa cok ilginç

Aslı sendeymiş ordaki raporu napcanızki

veys14..hocam sakın yeni rapor çıkartmak gibi bir aptallık etme ,çünkü var olan rapordan az oran alırsın iptal bile edilebilir burası Türkiye!..hastane de yoksa sistem de kayıtı vardır sgk nın veya sosyal güvenceniz nerde ise..

Pluvia aile ve sosyal politikalara başvurmuştuk.
onlar da rapor teyidi için hastaneye yazı gönderdiler o yazıya binaen hastane arşivimizde böyle bir rapor yoktur dendi.
deathless sgk sisteminde oluyor mu kayıtlar

rapor kaybolmamıştır. sadece bulamamışlar. ilgilenmemişler ayrıca hastane HBYS hasta bilgi yönetim sisteminde raporun kayıtlıdır engelli veri bankasında vardır rapor. endişen neden ki raporun tüm dayanakları var hastanede yeni rapora gerek yok sağlık kurulu raporu arşive teslim ederken zimmet karşılığı verir rapor öyle kolay kolay kaybolmaz kaybolursa memur uyarı ikaz terfide düşme daha ne sıkıntılar yaşar kolay mı kaybetmek öyle....

çok sağolun.arşiv bana gelmemiş diyor gelse bilgisayarda olur diyor.
sağlık kurulundadır göndermemiş olabilirler diyor.

sağlık kurulu arşivi de biz 6 aydır burda çalışıyoruz daha öncekiler nasıl olmuş bilemeyiz diyor.
rapor numarasından bakın diyorum kontrol edin
nerden bakacaz onu bulamayız diyorlar.
velhasıl ne yapacağımızı şaşırdık

Bende anlatım geçen sene aldım raporu teslim almaya gtcktim ogünde heyet toplanmış ordaki kadına rica ettim raporumu almaya geldim bekleyin bakım dedi girdi çıktı verdi bana verdiğüde muayede gezdiğim dosya raporda içinde gittim sekretere dedim bu dosyayı niye verdiler bana ne bilim kadın verdi dedim içeri girdim adamla dosyayı aldı raporun tekinide aldı 2raporda bana verildi farkında olmasam dosyayıda götürcektim:)

Okadında yeni başlamışmış

Raporunun aslı bilgisayara işlenmiştir sekretere git

Olmadı il sağlık müdürlüğüne raporunun kayıp olduğu hastaneye işlenmediğini belirt

Ben çıkarınca tekrardan hastanenin sistemde gördü bizdenmi aldıydın dedi evet dedim

veys14...bağlı bulunduğun sgk veritabanına da düşer raporlar çünkü hastane oraya göndermekle de mükellef,telefonla iletişim kur derim..

Bende bir yıl önce aslidir gibi yapmak için muracaat ettim, ancak bana raporum eski tarihli olduğu için bulamiyoruz dediler, bende cimere şikayet ettim sonra hastaneden aradilar raporumun asli gibidir yapildiğini gelip alabilirsiniz dendi, bende gidip aldim, raporum 2007 tarihli idi.

Üst Alt