Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane arsivinde tedavi bilgilerini saklama süresi ne kadardır?

muhammet06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaslar sgk saglık kurulu benden ilk teşisi koyan hastaneden epikiriz istedi ama 14 sene önceydi simdi gitsem o dönemin tedevi bilgilerini bulabilirmiyim?

1 yıldır kardeşim. sadece hastanede değil tüm kamu kurumlarında evraklar 1 yıl beklenir. 1 yıol sonunda imha edilir...

96 da gecirdigim ameliyatla ilgili mr lari 2007 de goztepe egitim arastirma dan alabilmistik.

kanuni olarak 15 yıla kadar saklanır ben bır tanıdıgımın 2000 yılana aıt evrakları cıkarttırdım bır yıl olurmu resmi evrak yok edılemez eskıden bılgısayarak sıstemı olmadıgından atılırdı sımdı pc de ıhtıyac dahılınde 10 sene maksımum saklanma suresı atılırsa kurum suclu duruma duser

Neden oyle bır ıstekte bulundularki tedavıyımı bıraktınız engelli raporu almaya çalışıyorsunuz değilmi..yanlışmı anladım ben

sağlık kurulu raporuysa istediğin saklama süresi 15 yıl.ama istediğin tedavi belgeleriyse arşivde malzeme saklama listesine baktığımda Yurt içi tedavi işlemleri 45 yıl

Bu sene Çapa Tıp Fakültesinden 1998 ile 2001 yıllırı arasıda yapılan toplam 3 yıllık tedavimin bütün evraklarını bir dilekçe ile ilgili polikilinige baş vurarak aldım. Yani tam 15-17 yıllık evraklar. Bu evraklarıda girdigim heyette belğe olarak gösterdim ve kabul edildi.

Benimde şöyle bır durumum var 2008 li yıllarda teşhisim konmuştu ara ara tedavısız yaşadım en son uc yıl ara verdıkten sonra başka bır ılde tekrar tedavıye başladım dr eşime falan sordu sora ilaç tedavısıne başladık ama eskıye daır bır evrak epikriz götürmedim bir bucuk yıldır aynı hastanede tedavı goruyorum , ılerıkı gunlerde rapor almak için başvuracağım bu durumda bendende bu tarz evraklar istenebılırmı...fikirleriniz nelerdir

Hastalığınız ile ilgili daha önceden yapılan tedavi ve kullandığınız ilaçlarlar alakalı ne kadar çok resmi evrak, epikriz raporlarınızı götürürseniz o kadar çok faydası oluyor.

Üst Alt