Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane düşük oran verdi! Bel ve boyun fıtığına oran verilmiyor mu?

hatice demirci

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
benimde önce % 48 raporum varda sonra kontrol muayenesinde % 30 düştü son ra itiraz ettim Karabük araştırma hastanesine gittim bu sfer % 18 verdiler bel ve boyundan fıtık vermedi beyin cerrahi fizik yönlerdirdi o olmaz dedi yaa anlamıyor yine itiraz edicem hakem hastanesine gidicem sorum fizik vermiyormu bel ve botun fıtıklarına basınıza eldimi

Derece derece değişir sizinkine demek oran verilmiyor zaten hergeçen gün oranlar düşürülüyor

Tedavisi olmayan bir hastalıkmı bel boyun fıtıgı .Sizde kalıcı sinir harabiyeti yaptıysa rapor vermeleri lazım aksi taktırde vermezler.Çünkü tedavisi var lerlemişse ameliyat, başlangıçsa fizik tedavi.

Fizik polio sekeli olmama ragmen oran vermedi halbiki polio sekeli nörolojik hastalık

hatice demirci

Bel fıtığından yüzde 7 ve her bir fıtık için bu 1 puan artıyor. Mesela benim 4 fıtığım vardır yuzde 7+4 = yuzde 10 verdiler. boyun fıtığındanda veriyorlar ama yüzdesini bilmiyorum fakat siz kurula gittiğinizde herşeyiniz yani bel fıtığınızın olduğuna dair mr sonucunuz elinizde olacak diğer türlü size puan vermezler. Önceden fizikçilere gidip mr isteyin yada ağrınızın olduğunu söyleyin zaten mr isterler. Mr sonuçlarınızı ve gördüğünüz tedavileriniz varsa ilaç raporlarınızı götürün ve herşey hazır bir halde kurula girin zaten puan verirler.

hepsi vardı bende sinir etti fizik bölümündeki egzesiz fazla birsey yok diyor beyin cerrahisi ciddi fıtıkların var diyor bu nasıl birşeydir bilemedim

Üst Alt