Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane düşük oran verdi. Ne yapabilirim?

Ateszxz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bişry soracagım benim süreklidir raporum var epilepsiden /40 rapırum vergi indirimi için basvurdum noroloji heyete gönderdi raporumu günlük aktiveleri engellemez yzazıyodu yani yüzde 20 düşürüldü bende ankaradan gelen cevaba istinasen bu raporu göndrrmedim 20 düştügü içinn ne yapmalıyım ben seneyw yuzde 40 olan raporu tekrar gondersen ılurmu

Ateszz benzese epilepsi uyku annesi inme var nöroloji 35verdi hepsine ayrıca tansiyon görme bozukluğu yani toplamda 50 sürekli verdi .ama bu Ankara meselesi hakkında bir bilgim yok.

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Epilepside oranın Yüzde 40 verilmese demek ,günlük aktivitelerin engellediği anlamına gelmesi demek
Soru şu ;Heyet Raporunda %40 aldım yazmışsın,bunun açıklama kısmına ne yazıyor ?
Açıklama kısmında günlük aktiviteleri engellemiyor yazıyor ise ,%40 nasıl veriyor ?
Büyük bir mantık hatası var,Daha güzel anlatırsan yaşadığın sorunu yardımcı olmaya çalışırım kardeşim sana

Kardesim eski raporda yuzde 40 sık nobet yazıypr du ama rapor surekliydi 2014 cıkan rapor vergi indirimi için dönderdim ilac serum duze yi eeg bunları ıstediler eeg normal cıktı yuzde 20 olarak doktor ek bilgiye yazdı ilac serum duzeyını filan en altta dolma kalemle yuzde 20 yazıyor du bunu ankaraya ben gondermesem ilerde vergi indirimine basvurursam surekli katsıma cıkarmı yoruldumya. 2016 gelen cvaba ıstınasen yeni gönderiyorum

Yada bu sisteme düşüyormu hastanneden aldıgım cevabı rapor düşünce vermedin

Saten dogustan olan beri olan bi hastalık gecme ihtimali olsa hiç ugrasmıyacam rapor sürekli ama gelen cevap detaylı bulguya ulasılamadı ve rapor düştü tek heywtti benimki sadece noroloji bende hastaneye vermwdim raporu

Ateszxz

Heyetten aldığın oran ve açıklamalar ,Ankaraya gönderdiğin oranın düşüp düşmemesini doğru yönde etkiler,
Madem raporunda sürekli ve %40 oran var
Ankara bunu %20 ve günlük aktiviteleri engellemeyen nöbet diye tanımlayamaz ,buna hakkı yok
Senin heyetten aldığın oran ve açıklamaları yok sayıp,kafasına göre oran ve açıklama yapamaz
Mahkemeye başvur vakit kaybetmeden

Lvnt00

Kardesim mesajla 5 dakkika iletişime gecwbilirmisin cok garip bişey var

Resimli atmam gerekecwk

Ankara bunu demiyor ankara doktora yönlendiriyor ilac serım düzeyi eeg cekimi ve nöbet sayısı diye noroloji doktoru düşürüyor oranı

Kardesim bastan anlatayım da ayrıntılı ve net olarak ona göre bilgi verin bir zahmet simdi benim 2014 raporum var süreklidir ve yuzde 40 bunu vergi indirimi için verdim gelir idarwsindem gelen cevap yeniden düzenlenen raporun defterlimize gönderin diye altında saglık kurulu rapıru 1 adet saglık kurulu kararı 1 adet noroloji ilac serum duzeyı belirtilsin eeg sonucu kullanmakta oldugu ilac sayısı bumlar saten ilk aldıgımda var dı buna doktor yuzde 20 yazıp duzenliyince bende saglık kuruluna vermedim 2. Raporu nasıl bir yol izlemem lazım 20 yazan rapıru kurula onaylatayımmı eskı raporu vergi indirimi için tekrar mi göndermem lazım yada aynı raporu yuzde 40 olanı gonderssem vergi dairesine eski cevapmı gelir

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende epilepsi hastasıyım benim 2005 yılında aldığım raporu kabul etmediler yeni rapor istediler bende ankara numune hastanesine müracaat ettim %40 rapor aldım sürekli günlük aktiviteleri engelleyen sık nöbet olarak ancak raporu 1 nüshasını bana bir nüsahasınıda posta yoluyla gelir idaresine yolladılar gelir idaresi tekrardan bana yazı gönderdi (tabi bu süreç bu kadar kısa sürmüyor) raporda nöbet sayısının belirtilemsi diye ben yazıyı hastaneye götürdüm hastane en başta yaptığım işlemlerin hepsini tekrardan yaptı bana yeniden eeg felan ilaç düzeyi bunların hepsini sıfırdan yaptırdım tekrardan heyete girdim heyete girdiğimde bana yeni bir rapor vermeden gerekli yazıyı gelir idaresine yollayacaklarını söylediler yolladıktan 1 ay sonra vergi dairesi verigi indiriminden faydalanacağımı karalaştırmış tabi ben bunu telefonla öğrendim Ankarada olamamın avantajıyla postayı beklemeden vergi dairesinden yazının örneğini elden aldım aynı gün ssk ya başvurdum aradan 10 gün sonra emekli olduğumla ilgili everaklarım geldi ilk maaşımıda ayın 16 sında çektim . hastaneler yazışmaları resmi kanallarla yolluyorlar yani senin son durumunla lakalı evrakları zaten hastane posta yoluyla gelir idaresine yolluyor

sen %20 lik raporu her hangi bir resmi kanal aracılığıyla yani bir yerlerden sevk olarakmı aldın yani seni vergi dairasi vs. bir yermi hastaneye yolladı eğer yollamadıysa senin %20 lik raporun hiç bir yerde sisteme düşmez ama bir devlet kuruluşu sevkiyle gidipde bu raporu aldınsa seni yollayan kuruluşa raporun posta yoluyla yollanır

Ilac serum duzeyı eeg kullandıgım ilaclar norolojı tarafından bakıldı yuzde 20 yazıyordu bende vermedim şimdilik

Bende rapor kabul edildi gibi eeg ilac düzeyi ilaclar bunlar istenmişti

Yani hakan kardesim rapor kabul edildi yanni senin 2. İşlem gibi ama doktorum ilac serum düzeyini miktarını yazdı eeg sonucunu yazdı en altta yuzde 20 yazdı acaba kurula versemmi raporu ben

Arkadaslar konuyu son kez ozetliyorum şimdi yuzde 40 sureklidir raporum var vergi dairesi yeni bir rapor istemeden yeterli bulgulara ulasamadıgını iletip hastaneden 1 adet saglık kurulu raporu 1 adet saglık kurulu kararı istemiş noroloji den ise kullandıgı ilaçlar eeg cekim sonucu ilaç serum kan degerleri istemiş ben bunun için gittim noroloji sonuçlarımda kullandıgım ilaçlar kandaki ilaç oranı eeg sonucu bunlar dolma kalemle yazıldı doktor nöbet sayımı filan ssormadan en alt kısma günlük aktiveleri etkilrywn seyrek nöbet yuzde 20 yazdı yani bu yazılan raporum var saten raporun üzerine ek norolojı heywt yazıyor bunu hastaneye versem kurula eski raporum devam edermi yoksa sadece 1 doktorun yazdıgına bakarak yuzde 40 olan raporum iptal mi edilir yada hastane ankaraya bu sekilde mi ypiollar yani yeni rapor istemiyorlar sadece bilgileri tam istiyorlar ama doktorun bu sekilde yazdıgı kalem ne kadar etkiler bilemiyorum yarin verecwgim rapor sonucunu kurula ne yapalım hayırlısı ama eski raporum surekli olan raporum iptal mi olur

Üst Alt