Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane eski raporumdan düşük oranda rapor verdi. Ne yapabilirim?

2f1b

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,

2 hafta önce engelli raporumu yenilemem gerekti süresi 9 yıllık olduğu için kulanamadım vergi indirimi için eski raporumu ve yenilemek için hastaneye başvurdum. ama eskiden %80 olan raporum bu sefer %50 ye düştü bu konu ile ilgili bir yaptırım varmıdır acaba eski oranım olan %80 i geri almam şansım varmıdır bir itirazla filan. bana yardımcı olursanız mesajlarınızla çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler herkese iyi haftalar.

Sakatlığınız nedir? 2004 yılında mı almıştınız % 80 raporu. O zamandan bu zamana yönetmelik değişti. Verilen oranlarda yükselmeler olduğu gibi düşüşlerde oldu.. Sakatlık oranı cetveline göre sakatlığınız için % 80 oran verilmesi gerekirken, % 50 verilmişse itiraz edebilirsiniz tabii.. Bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğüne itirazda bulunabilirsiniz..

bilgi için teşk öncellikle. dediniz gibi raporum 2004 de almışdım. peki dedin gibi itiraz etsem ne yapmam gerekir ne gibi evraklar hazırlmama gerekir ve işlemin olumlu veya olumsuz oldunu nasıl haber ediyorlar tarafıma. tşk iyi günler.

Üst Alt