Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane hatası sonrası Ankara maliye sağlık kuruluna itiraz..?

hasan emre

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
bir arkadaşım ritim bozuklugu yerine sakatlık oranı cetvelinde bulunmayan vede hiçbir tıbbı hastalıkta geçmeyen sakatlık raporunna yazılmasaıyla sakatlık oranı % 45 den ankara maliye saglık kurulu tarafından sakatlık oranı % 39 a düşürüldü yani hastane tarafından madur edildi arkadaş hem il saglık müdürlügüne hemde ankara maliye saglık kuruluna itiraz etti ilk cevap il saglık müdürlügünden geldi aynı hastane teklar hatasını düzelterek ritim bozuklugunu düzgün şekilde yazarak % 45 oran verdi ve hatasını düzeltti arkadaş 6 ay beklemeden en son raporuyla vergi indirimine baş vurabilirmi

arkadas raporu teklar aldi vergi dairesi yada ankara maliye saglik kurulu 6 ay gecmeden raporunuzu kabul edemem diyebilirmi ben onu ogrenmek istiyorum

yanlış düzeltilmiş yeniden rapor almamışsınız sorun olmaz siz gönderin...

Başvuruda bir sorun olmaz. İsterseniz raporu verirken bir de üst yazı ekleyin yeni rapor çıkarmanıza neden olan hatalı işleme dair, daha bir sağlam olsun işiniz.

Üst Alt