Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane Maliye'nin eksik evrakları tamamlamamak konusunda diretiyor! Ne yapabiliriz?

MGE

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bülent bey merhaba.Umarım iyisinizdir.Forma nasıl yazıldığını bulamadım.bende burdan yazmak istedim.

İki yakınım adanada bir devlet hastanesinden engelli raporu aldılar.
işkur sevketti hastahaneye işe girdiler işyeri verdi indirim yazısı istedi verdi dairesine raporlar ile başvurdular.vergi daireside hastaneden evrakları istemiş birinin tek hastalığını diğeri,nin iki hastalığı ile alakalı evrakları göndermemiş hastane yetkilisi.
bizde tekrar sevk aldık hastane yetkilisi eksikl evrakları tamamlayıp gödermeyi reddediyor.

Bizde ilçe kaymakamlığına şikayette bulunduk ama bir sonuç alamadık.hastane yetkilisi altı ay sonra tekrar heyete başvur diyor.bu yetkilinin eksik evrakla alakalı görevini yerine getirmesi için bir kanun maddesi veya nasıl bir çözüm bulunabilri acaba yardımcı olursanız sevinirim.

MGE

O ne demekmiş yahu?! Sahiden anlamadığım için soruyorum. Bir kamu kurumu başka bir kamu kurumundan resmi yazıyla bilgi istiyor, ama o kurum göndermiyor. Öyle mi? Sonra siz bunu kaymakamlığa şikayet ediyorsunuz ve oradan da bir karşılık alamıyorsunuz?

Burada ter bir şeyler var. Neden böyle olduğu konusundaki tahmininiz nedir?

Merhaba Bülent bey.Tüm şikayetlerimizi yaptık.Hastane yönetimi kuruldaki memurun 11 yıllık personel olduğunu.Kuruma gönderilen belgelerin doktor hatası olduğunu belirtti ve bizi tekrar heyete soktu.28 Aralık ta heyete girildi ve 2 ocakta bizede elden rapor verilip diğerinin Maliye ye gönderildiğini söylediler.Bu gün olmuş daha maliye ye ulaşmamış.Ne yapacağımızı şaşırdık.

Üst Alt